Skip to the main content

‘Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen’

Partners

Als schoenenpartner van het KNKV voorziet Mizuno sinds 2015 de spelers en staf van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), U19 en U17 van indoor- (en running)schoenen. Verder leiden sinds dit seizoen de Korfbal Leaguescheidsrechters hun wedstrijden op Mizuno-schoenen. Maar aan welke sporten is Mizuno naast korfbal nog meer verbonden, waarom levert Mizuno sinds dit seizoen ook schoenen aan Korfbal Leaguescheidsrechters en wat is de blik op de toekomst? In het KNKV Magazine geeft Marketing Coördinator Benelux Joost Konings antwoord op deze vragen.

Mizuno heeft veel ervaring op het gebied van productontwikkeling en dit zorgt ervoor dat Mizuno ernaar streeft om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Mizuno gelooft in het maken van producten die in harmonie met het lichaam werken en alle atleten helpen de beste atleet te zijn die ze kunnen zijn. De superieure kwaliteit performance artikelen worden bereikt door de toepassing van innovatieve technologieën, Japans vakmanschap en meer dan een eeuw aan ervaring. Het merk zelf beschrijft in haar bedrijfsfilosofie: ‘Een bijdrage leveren aan de samenleving door de bevordering van sportartikelen en de promotie van sport.’

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl 

Gerelateerde artikelen

KNKV ook deze zomer te vinden op diverse RCN Vakantieparken
Ledenwerving/-behoud Partners
KNKV ook deze zomer te vinden op diverse RCN Vakantieparken

Eén van de succesvolle onderdelen binnen de samenwerking van RCN Vakantieparken en het KNKV is Tour de Camping. Tijdens deze tour verzorgen KNKV-medewerkers Barry Schep en Dolf Nijbroek samen met een team …

Lees meer
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro
Partners
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro

Tijdens het aankomende zaalseizoen worden de duels in de Korfbal League en Hoofdklasse gespeeld met de ERIMA Equal Pro. Deze speciaal voor het korfbal ontwikkelde bal van KNKV-partner ERIMA kan zowel op het veld als in de zaal gebruikt worden.

Lees meer
RCN Vakantieparken: vrijwilligers verrassen, vernieuwen en kortingsacties
Partners
RCN Vakantieparken: vrijwilligers verrassen, vernieuwen en kortingsacties

De afgelopen maanden heeft RCN Vakantieparken samen met het KNKV opnieuw vrijwilligers in het zonnetje gezet. Daarnaast heeft RCN diverse faciliteiten vernieuwd én kortingsacties voor korfballers gelanceerd.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober