Skip to the main content

Met je vereniging of team naar het EK?

Verenigingsservice

Van 25 tot en met 30 oktober speelt TeamNL Korfbal het EK in Antwerpen. Lijkt het je leuk om met je vereniging of team dit toernooi te bezoeken en TeamNL Korfbal aan te moedigen? Koop dan snel een ticket!

De finale staat gepland op zaterdagavond 30 oktober om 19.00 uur, dus wie die dag competitie speelt, kan vervolgens nog naar Antwerpen afreizen.

Tickets kopen

In de groepsfase neemt TeamNL Korfbal het op tegen Engeland, Portugal en Hongarije. Het volledige programma vind je hier. Tickets koop je via de toernooiwebsite ekc2021.com.

Toernooiselectie

De toernooiselectie van TeamNL Korfbal vind je hier. Ook is bekend dat dit het laatste toernooi is voor Celeste Split als international.

Voorbereiding

Na drie uitverkochte uitzwaaiwedstrijden is de toernooiselectie afgelopen donderdag vertrokken naar Tsjechië voor een korte trainingsstage.

Spieren voor Spieren

Maandag 25 oktober staat in Antwerpen het eerste EK-duel tegen Engeland gepland. Tijdens dit duel scoort TeamNL Korfbal voor Spieren voor Spieren.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Derde online KNKV Magazine
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Derde online KNKV Magazine

Het derde online KNKV Magazine is verschenen. Met het magazine informeert en inspireert het KNKV verenigingen, bestuurders, vrijwilligers, ouders en fans met verhalen uit de praktijk.

Lees meer
Update FAQ’s
Verenigingsservice
Update FAQ’s

Vandaag heeft NOC*NSF de veelgestelde vragen nader gespecificeerd en het sportprotocol geüpdatet. Deze update leidt tot enkele aanpassingen in de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

Lees meer
Vijf bestuursleden en elf managers
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijf bestuursleden en elf managers

De wijziging in de organisatiestructuur, die Tempo een aantal jaren geleden heeft ingezet, zorgt voor meer betrokkenheid en dat maakt het leuker voor vrijwilligers. Alles over de wijziging lees je hier.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders