Skip to the main content

Licenties auteursrechten muziek en beeld

Accommodatie Financiën

Wordt er bij jou op de vereniging wel eens muziek gedraaid in de kantine of worden er wel eens beelden getoond op de tv die daar hangt? Dan heb je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor nodig. Via ons kun je je vereniging met korting aanmelden voor een licentie. Wil je een licentie aanvragen via ons of wil je je gegevens wijzigen? Doe dit dan voor 1 december 2022 via dit formulier. Hierna is dit niet meer mogelijk.

De vergoedingen die je betaalt voor de licentie zijn vaste jaarbedragen. Wij zijn met Buma/Stemra en Sena voordelige collectieve tarieven overeengekomen met een extra korting van vijftien procent. Bovendien hebben we gezamenlijk met NOC*NSF met Videma gunstige tarieven kunnen afspreken met een extra korting van 19,5 procent. Meer informatie over de licenties vind je hier.

Gegevens voor de licentie

Omdat wijzigingen binnen het lopende jaar geen recht geven op restitutie is het belangrijk om voor 1 december 2022 de wijzigingen voor het nieuwe jaar door te geven via dit formulier. Zo voorkom je dat je te veel of te weinig betaalt. Als je niks doorgeeft dan worden volgend jaar de gegevens van 2022 gebruikt. Heb je vragen? Neem dan contact op via het ticketsysteem.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!