Skip to the main content

Licenties auteursrechten muziek en beeld

Accommodatie

Wordt er bij jou op de vereniging wel eens muziek gedraaid in de kantine of worden er wel eens beelden getoond op de tv die daar hangt? Dan heb je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor nodig. Via het KNKV kun je je vereniging met korting aanmelden voor een licentie. Wil je een licentie aanvragen via het KNKV of wil je je gegevens wijzigen? Doe dit dan voor 1 december 2021 via dit formulier. Hierna is dit niet meer mogelijk.

De vergoedingen die je betaalt voor de licentie zijn vaste jaarbedragen. Je hebt recht op een korting van 33,3 procent op de basisvergoeding als je de licenties, indien van toepassing, gelijktijdig aanvraagt. Daarnaast heeft het KNKV een collectieve voordeelregeling getroffen die verenigingen nog tien procent extra korting biedt. Meer over de licenties vind je hier.

Gegevens voor de licentie

Omdat wijzigingen binnen het lopende jaar geen recht geven op restitutie is het belangrijk om voor 1 december 2021 de wijzigingen voor het nieuwe jaar door te geven via dit formulier. Zo voorkom je dat je te veel of te weinig betaalt. Als je niks doorgeeft dan worden volgend jaar de gegevens van 2021 gebruikt. Heb je vragen? Neem dan contact op via het ticketsysteem.

Gerelateerde artikelen

Verduurzaming: terugblik webinarserie en gratis begeleidingstraject
Accommodatie
Verduurzaming: terugblik webinarserie en gratis begeleidingstraject

Door het verduurzamen van je accommodatie kun je structureel gaan besparen op vaste lasten. Om verenigingen te informeren over de verduurzamings- en ondersteuningsmogelijkheden vonden er de afgelopen periode drie webinars plaats over …

Lees meer
Terugblik op tweede webinar over duurzaamheid
Accommodatie
Terugblik op tweede webinar over duurzaamheid

Afgelopen woensdag hebben ruim dertig korfbalverenigingen deelgenomen aan het tweede deel van de webinarserie over duurzaamheid. Nadat in het eerste webinar werd ingegaan op …

Lees meer
Per 1 juli: accommodaties open en wedstrijden mogelijk
Accommodatie
Per 1 juli: accommodaties open en wedstrijden mogelijk

Goed nieuws uit Den Haag. Per 1 juli mogen de sportaccommodaties en -kantines weer open. Ook hoeven korfballers van 19 jaar en ouder per 1 juli tijdens het korfballen geen afstand meer van elkaar te houden en zijn wedstrijden weer mogelijk.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders