Skip to the main content

Licenties auteursrechten muziek en beeld

Accommodatie

Als er bij jou op de vereniging wel eens muziek wordt gedraaid in de kantine of beelden worden getoond op de tv die daar hangt dan heb je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor nodig. Via het KNKV kun je je met korting aanmelden voor een licentie. Aanmelden en wijzigingen doorgeven voor het nieuwe jaar kan tot 1 december 2020 via dit formulier.

De vergoedingen die je betaalt voor de licentie zijn vaste jaarbedragen. Je hebt recht op een korting van 33,3 procent op de basisvergoeding als je de licenties, indien van toepassing, gelijktijdig aanvraagt. Daarnaast heeft het KNKV een collectieve voordeelregeling getroffen die verenigingen nog tien procent extra korting biedt. Meer over de licenties vind je hier.

Gegevens voor de licentie

Omdat wijzigingen binnen het lopende jaar geen recht geven op restitutie is het belangrijk om voor 1 december 2020 de wijzigingen voor het nieuwe jaar door te geven via dit formulier. Zo voorkom je dat je te veel of te weinig betaalt. Als je niks doorgeeft dan worden je gegevens van 2019 gebruikt. Heb je vragen? Neem dan contact op via het ticketsysteem.

Gerelateerde artikelen

Subsidieregeling BOSA in 2020
Accommodatie Financiën
Subsidieregeling BOSA in 2020
Ook in 2020 kunnen verenigingen die gaan investeren in materialen, de accommodatie of werkzaamheden laten verrichten ten behoud van de accommodatie een aanvraag indienen voor de subsidieregeling BOSA. Lees hier meer.
Lees meer
Vakbeurs Sportaccommodaties
Accommodatie
Vakbeurs Sportaccommodaties
Op donderdag 22 april 2021 vindt in Expo Houten de achtste editie van de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. Je komt daar alles te weten over ontwerp, (ver)bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en het beheer van sportaccommodaties. Met vele experts op de beursvloer is dit een interessante dag voor iedereen die zich bezighoudt met accommodatiezaken. Bezoekers en experts […]
Lees meer
Update: FAQ Corona
Accommodatie Competitie Verenigingsservice
Update: FAQ Corona
Per 25 september zijn er wijzigingen in de landelijke coronamaatregelen. Op de pagina 'FAQ Corona' vind je de actuele informatie, op basis van het protocol van NOC*NSF.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd