Skip to the main content

Licenties auteursrechten muziek en beeld

Accommodatie

Als er bij jou op de vereniging wel eens muziek wordt gedraaid in de kantine of beelden worden getoond op de tv die daar hangt dan heb je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor nodig. Via het KNKV kun je je met korting aanmelden voor een licentie. Aanmelden en wijzigingen doorgeven voor het nieuwe jaar kan tot 1 december 2020 via dit formulier.

De vergoedingen die je betaalt voor de licentie zijn vaste jaarbedragen. Je hebt recht op een korting van 33,3 procent op de basisvergoeding als je de licenties, indien van toepassing, gelijktijdig aanvraagt. Daarnaast heeft het KNKV een collectieve voordeelregeling getroffen die verenigingen nog tien procent extra korting biedt. Meer over de licenties vind je hier.

Gegevens voor de licentie

Omdat wijzigingen binnen het lopende jaar geen recht geven op restitutie is het belangrijk om voor 1 december 2020 de wijzigingen voor het nieuwe jaar door te geven via dit formulier. Zo voorkom je dat je te veel of te weinig betaalt. Als je niks doorgeeft dan worden je gegevens van 2019 gebruikt. Heb je vragen? Neem dan contact op via het ticketsysteem.

Gerelateerde artikelen

Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming

Juist nu is het enorm waardevol om aan de slag te gaan met duurzaamheid. Het structureel verlagen van de energienota leidt tot kostenverlaging en besparingen. Je kunt hier gratis begeleiding bij krijgen.

Lees meer
Corona: competitie, maatregelen, besmettingen en TASO-regeling
Accommodatie Competitie
Corona: competitie, maatregelen, besmettingen en TASO-regeling

Na drie mooie competitieweekenden blikken we vooruit. Hier lees je meer over de zaalcompetitie, aanscherpingen in de veiligheidsregio’s, overige maatregelen, besmettingen en de TASO-regeling.

Lees meer
Subsidie voor bouw en onderhoud sportaccommodaties
Accommodatie
Subsidie voor bouw en onderhoud sportaccommodaties

De subsidieregeling ‘Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties’ (BOSA) is voor 2019 nog niet uitgeput. Van het beschikbare bedrag is nog zestien miljoen euro over. Verenigingen kunnen nog steeds een aanvraag indienen.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers