Skip to the main content

Korfbalzomer: veel animo vrienden- & vriendinnentraining

Er is veel interesse in de vrienden- & vriendinnenactie. Zo’n vijftig verenigingen hebben in totaal drieduizend vriendenkaarten én een clinic aangevraagd. Alle verenigingen die een aanvraag hebben ingediend en een vrienden- & vriendinnentraining organiseren ontvangen de kaarten. Bij ruim de helft van de verenigingen komt in de week van 20-27 juni een (jeugd)international of KNKV-trainer de training geven.

Verenigingen konden zich tot 10 juni aanmelden voor de vriendenkaarten en de clinic. De betreffende verenigingen hebben vandaag bericht ontvangen of ze bezoek krijgen van een (jeugd)international of KNKV-trainer en wie de vrienden- & vriendinnenclinic komt geven. Manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijeveld: “Het is mooi om te zien dat er zo veel enthousiasme is bij de verenigingen, de (jeugd)internationals en de KNKV-trainers. Dit is een goede start van de korfbalzomer.”

Korfbalzomer

De vrienden- & vriendinnenactie is onderdeel van een mooie korfbalzomer, waarin uiteraard de RIVM-richtlijnen gehanteerd worden, die verder bestaat uit Back to School, de This is Korfball Tour – summer edition en de Tour de Camping.

Back to School

(Jeugd)internationals gaan terug naar hun oude basisschool om clinics te verzorgen. De eerste clinics staan inmiddels gepland.

This is Korfball Tour – summer edition

Ook voor de zomereditie van de This is Korfball Tour stromen de aanvragen binnen. Op 22 juli geven (jeugd)internationals en KNKV-trainers bij tientallen verenigingen een clinic. Het aanvragen van een clinic op deze dag kan tot en met 24 juni.

Tour de Camping

Inmiddels is ook duidelijk dat Tour de Camping definitief doorgaat. Van 3 tot en met 6 augustus en 10 tot en met 13 augustus zijn KNKV-medewerkers Dolf Nijbroek en Barry Schep met een team vrijwilligers aanwezig op negen RCN Vakantieparken om activiteiten te organiseren voor jeugd tot en met 18 jaar. Lees hier meer.

Meer informatie over de Korfbalzomer vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Extra inkomsten genereren met de Grote Clubactie
Financiën
Extra inkomsten genereren met de Grote Clubactie
Met de Grote Clubactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. De actie start dit jaar op 18 september en je kunt nu al beginnen met de voorbereidingen. Zo kun je bijvoorbeeld het ondersteunings- en verkoopmateriaal nu al aanvragen en kun je de komende periode deelnemen aan webinars waarin je hoort hoe je de actie […]
Lees meer
Sponsorreport: 'Innoveren helpt korfballers én het KNKV'
Partners
Sponsorreport: 'Innoveren helpt korfballers én het KNKV'
‘Al jaren laat het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) zien dat het oog heeft voor innovatieve ontwikkelingen in de sport. Dat vertaalt zich onder andere in langlopende, succesvolle samenwerkingen met diverse bedrijven. Afgelopen maanden heeft het KNKV opnieuw verschillende partnerships kunnen verlengen, zoals met ERIMA, Herzog Medical, Nea International (Push Sports braces) en in een eerder […]
Lees meer
Sportlink en communicatie richting verenigingen
Verenigingsservice
Sportlink en communicatie richting verenigingen
Het KNKV gebruikt verschillende kanalen om verenigingsbestuurders en –kader op de hoogte te houden van relevante informatie. Op de kanalen van KNKV.nl communiceert het KNKV relevante informatie voor bestuurders en op de kanalen van Korfbal.nl plaatst het KNKV informatie voor fans. Ook verstuurt het KNKV informatie naar verenigingen per mail. Wil je dat de informatie […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt