Skip to the main content

Korfbalzomer is gestart

Om leden én niet-leden in beweging te houden en van korfbal te laten genieten zijn er deze zomer diverse korfbalactiviteiten. Deze week vond de eerste Back to School-clinic plaats en aanstaande zaterdag start de week van de vrienden- en vriendinnentrainingen waarin (jeugd)internationals en KNKV-trainers op bezoek gaan bij verenigingen om deze trainingen te verzorgen. Op woensdag 22 juli vindt de This is Korfball Tour – summer edition plaats.

Tijdens de This is Korfball Tour – summer edition gaan de (jeugd)internationals en KNKV-trainers langs bij verenigingen om clinics te geven. Met een clinic kun je jeugdleden een extra activiteit aanbieden én niet-leden kennis laten maken met korfbal. Heeft jouw vereniging interesse in een clinic? Aanmelden kan tot 25 juni. Meer over de korfbalzomer vind je hier.

Gerelateerde artikelen

De maand van ‘Training geven: de basics’ is gestart
Opleidingen Trainers
De maand van ‘Training geven: de basics’ is gestart
Een goede trainer is belangrijk voor het spelplezier en de ontwikkeling van korfballers en draagt daarmee bij aan ledenbehoud. Om verenigingen te ondersteunen bij de ontwikkeling van trainers, gaan KNKV-trainers deze maand naar ruim vijftig verenigingen toe om daar gratis de clinic ‘Training geven: de basics’ te geven aan beginnende trainers, potentiële trainers en ouders. […]
Lees meer
Laat je inspireren door andere verenigingen
Best practice
Laat je inspireren door andere verenigingen
Vrijwilligers, ledenwerving, ledenbehoud, besturen, een gezondere sportomgeving, elke vereniging heeft te maken met deze onderwerpen. Ervaringen van andere verenigingen kunnen jou inspireren voor acties en andere verenigingen kunnen je met hun manier van aanpakken op weg helpen op deze gebieden. Het KNKV deelt daarom regelmatig best practices, bijvoorbeeld in het KNKV Magazine en op de website. Je […]
Lees meer
Samen sterk met Sportstroom
Accommodatie Partners
Samen sterk met Sportstroom
Wil je een TVL-subsidie aanvragen omdat je door de coronamaatregelen minimaal dertig procent omzetverlies hebt geleden van oktober tot en met december, wil je weten of je kunt besparen op je vaste lasten door deel te nemen aan een energiecollectief of wil je gratis advies of begeleiding bij het verduurzamen van je accommodatie? SportStroom kan je helpen bij al deze onderwerpen.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt