Skip to the main content

Korfbalshop.nl nieuwe webshop KNKV

Partners

Met ingang van 1 februari is Korfbalshop.nl de nieuwe officiële webshop van het KNKV. Onlangs tekenden Henry van Meerten (directeur KNKV) en Robert-Jan Peters (COO Passa Sports) een overeenkomst, die beide partijen vier jaar aan elkaar verbindt.

Korfbalshop.nl, opgericht in 2002, voorziet iedere korfballer van korfbalschoenen, korfbalkleding en overige korfbalartikelen. Moederbedrijf Passa Sports, eind 2020 ontstaan uit een fusie tussen SportShopsDirect en Total Sports Trading, is de grootste online sportspecialist van de Benelux en telt circa twintig gespecialiseerde online sportshops.

‘Mooie krachtenbundeling’

Henry van Meerten, directeur KNKV: “Met deze samenwerking met Korfbalshop.nl zetten we als KNKV opnieuw een mooie stap. De webshop is gelanceerd en de eerste kleding van de scheidsrechters en TeamNL Korfbal wordt van de nieuwe huisstijl voorzien. Dit zijn nu de eerste stappen in een mooie bundeling van krachten, waarvan beide partijen veel plezier gaan hebben.”

Robert-Jan Peters, COO Passa Sports: “Het team van Korfbalshop.nl is enorm trots dat we het KNKV als partner mogen verwelkomen. We hebben uitgekeken naar deze lancering en hebben alle vertrouwen in een krachtige samenwerking.”

Actie Korfbalshop.nl

Om de samenwerking te vieren en omdat we allemaal weer enorm uitkijken naar het moment dat we weer mogen korfballen, geeft Korfbalshop.nl je twintig procent extra korting op alle producten met de code KNKV20. Deze code is geldig van 1 t/m 7 februari 2021 en met uitzondering van andere campagnes.

Gerelateerde artikelen

KNKV en Mizuno verlengen samenwerking
Nationale selecties Partners
KNKV en Mizuno verlengen samenwerking

Mizuno is ook de komende twee jaar de schoenenpartner van het KNKV. Dat zijn beide partijen onlangs overeengekomen. Mizuno, KNKV-partner sinds 2015, voorziet opnieuw de spelers en staf van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), U19 en U17 van indoor- (en running)schoenen. Uitbreiding van de samenwerking is dat ook de Korfbal Leaguescheidsrechters de komende twee seizoenen Mizuno dragen.

Lees meer
Het KNKV kan ook komende jaren rekenen op Push Braces
(Sport) Medische zaken Partners
Het KNKV kan ook komende jaren rekenen op Push Braces

Het KNKV werkt ook de komende twee jaar samen met Nea International. Het Nederlandse bedrijf levert al sinds 2007 naar volle tevredenheid gewrichts- en spierondersteunende braces (Push braces en Push Sports braces) …

Lees meer
KNKV ook deze zomer te vinden op diverse RCN Vakantieparken
Ledenwerving/-behoud Partners
KNKV ook deze zomer te vinden op diverse RCN Vakantieparken

Eén van de succesvolle onderdelen binnen de samenwerking van RCN Vakantieparken en het KNKV is Tour de Camping. Tijdens deze tour verzorgen KNKV-medewerkers Barry Schep en Dolf Nijbroek samen met een team …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd