Skip to the main content

Korfballen onder schooltijd: het kan in Dordrecht en Groningen

Korfbalaanbod Talentontwikkeling

Ga je (of iemand binnen je vereniging) volgend schooljaar naar de middelbare school? En wil je school en korfbal combineren? Dit kan op de Topsport Talentschool Groningen én op RTC Dordt Sport.

Zowel de Topsport Talentschool Groningen als RTC Dordt Sport is verenigingsneutraal – de deelnemers blijven dus verder gewoon trainen en spelen bij hun eigen vereniging – en staat onder leiding van KNKV-bondscoaches.

Aanmelden
Aanmelden voor RTC Dordt Sport doe je hier. Verenigingen en kinderen/ouders met interesse en/of vragen kunnen een e-mail sturen naar rtc.zuidwest@knkv.nl.

Aanmelden voor de Topsport Talentschool Groningen doe je hier. Interesse of vragen? Stuur een e-mail naar mike.vlietstra@knkv.nl.

Regionale Talentencentra
Naast deze twee locaties, waar middelbare scholieren kunnen korfballen onder schooltijd, telt het KNKV zes reguliere Regionale Talentencentra (RTC’s). Voor deze RTC’s dienen talenten geselecteerd te worden. Meer hierover lees je hier. Meer over talentontwikkeling lees je hier.

 

Gerelateerde artikelen

Webinar 'Goud in handen met de kangoeroes'
Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud
Webinar 'Goud in handen met de kangoeroes'
De jeugd heeft de toekomst! Werken aan de toekomst van je vereniging is dus werk maken van het werven en binden van jeugd. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. De Kangoeroe Klup is er voor de jongste jeugd. Hoe kun je starten met een Kangoeroe Klup, hoe kun je je Kangoeroe Klup nog […]
Lees meer
RTC’s en nationale (jeugd)selecties
Nationale selecties Talentontwikkeling
RTC’s en nationale (jeugd)selecties
Nadat vorig jaar de internationale jeugdtoernooien noodgedwongen werden geschrapt, zagen Nederland U17, U19 en Talent TeamNL Korfbal (U21) ook hun toernooien voor 2021 niet doorgaan. Hoe zien voor de verschillende leeftijdscategorieën de komende maanden eruit? Ter inleiding: vanaf het ingaan van de beperkingen voor de sport in oktober 2020 hebben TeamNL Korfbal en Talent TeamNL […]
Lees meer
Terugblik online kennissessies korfbal op school
Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud
Terugblik online kennissessies korfbal op school
De afgelopen weken vonden er meerdere online kennissessies over korfbal op school plaats. Ruim 150 commissieleden en (school)trainers gingen met elkaar én met de korfbaladviseurs in gesprek over de succesformules en aandachtspunten voor ledenwerving door middel van korfbal op school. Aan de hand van de inhoudelijke presentatie van de korfbaladviseurs en de interactie en kennisdeling […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd