Spelletjesmap en thematrainingen

 

Bij de gemiddelde korfbalvereniging waar de Kangoeroe Klup al tot het aanbod behoort, bestaat de Kangoeroe Klup uit een wekelijkse training op de woensdagmiddag of de zaterdagochtend.

Spelletjesmap:

Er is een spelletjesmap beschikbaar met een kleine honderd spelletjes speciaal voor deze doelgroep. Deze is dankzij een tiental verenigingen die de GIGA Kangoeroedag hebben georganiseerd tot stand gekomen. Alle spelletjes zijn door Nienke Laan van KV Stadskanaal gebundeld en gecategoriseerd op thema.

Tegen 'betaling' van 5 spelletjes kun je deze map ook ontvangen. Stuur jouw 5 spelletjes met uitleg op naar de knkv servicedesk en je krijgt zelf een kleine honderd spelletjes terug. 

Thema trainingen: 

Een leuk extraatje is het wanneer jouw vereniging regelmatig een thematraining houdt. Bijvoorbeeld iedere laatste training van de maand een ander thema. Mogelijke thema’s zijn: Zwarte Pietentraining, Carnavalstraining, Oranjetraining, Vakantietraining en Sprookjestraining.

Hieronder zijn verschillende voorbeeldtrainingen te downloaden:

Sinterklaas/Zwarte Pietentraining

Kaboutertraining

Kangoeroelympics

Weet je zelf een leuke thema training? Deze ontvangen wij graag. Zodat ook andere verenigingen hier gebruik van kunnen maken.

Je kunt de training opsturen naar: job.van.eunen@knkv.nl