Deelnemen

De avonden vinden in toernooivorm plaats, een aantal avonden in het najaar en het voorjaar. Verenigingen kunnen voor deelname contact opnemen met de organiserende vereniging.
Teams kunnen zelf ook contact opnemen met de organiserende vereniging. Hoewel vier tegen vier wordt gespeeld, is het advies om met minimaal 6 spelers een team te vormen.

Of het deelnemen aan een toernooi kosten met zich meebrengt hangt af van de organiserende vereniging. Zij zijn vrij om inschrijvingskosten te hanteren. Voor het KNKV worden geen extra kosten in rekening gebracht naast het KNKV-lidmaatschap. Wil je deelnemen, neem dan contact op met Fedde Boersma of Kees Vlietstra om te bekijken waar je terecht kunt. Zij brengen je in contact met de organiserende vereniging.

Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze hun contactgegevens doorgeven, zo krijgen we inzicht in het aantal spelers/speelsters in KorfbalPlus 35 en kunnen we iedereen persoonlijk informeren wanneer er zaken zijn die KorfbalPlus 35 aangaan.

Het is helaas nog niet mogelijk in Sportlink deze deelnemers naast KNKV-lid aan te merken als lid van KorfbalPlus. Zodra dat wel mogelijk is worden verenigingen geïnformeerd.

 

 

 

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl