Skip to the main content

Korfbal tijdens de Koningsspelen? Maak nu een Koningsmatch!

Wil jij basisschoolkinderen kennis laten maken met korfbal en met jouw vereniging? De Koningsspelen bieden hiervoor een mooie mogelijkheid. Deze grote kindersportdag vindt in 2022 plaats op 22 april. Je kunt nu al de eerste stap zetten richting succesvolle Koningsspelen voor jouw vereniging. Via het platform Koningsmatch kun je als vereniging eenvoudig gekoppeld worden aan basisscholen in de buurt, zodat je de eerste contacten kunt leggen. Aanmelden kan hier.

Een Koningsmatch is een samenwerking tussen een basisschool en een sportaanbieder voor het gezamenlijk organiseren van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen. Via een online platform kun je als korfbalvereniging op een laagdrempelige manier met basisscholen in contact komen en jouw korfbalaanbod aanbieden tijdens de Koningsspelen. Meer informatie over de Koningsspelen en Koningsmatch lees je in de informatiesheet en vind je op de website van de Koningsspelen.

Mooie kans voor werving

Het organiseren van de Koningsspelen is een mooie kans om nieuwe leden te werven. Je bezorgt kinderen een geweldige sportieve dag en inspireert ze hiermee om ook na de Koningsspelen bij jouw vereniging te komen korfbalen. Daarnaast versterk je de relatie en de samenwerking met scholen in jouw omgeving en creëer je maatschappelijke betrokkenheid.

Gerelateerde artikelen

Aan de slag met een gezondere sportkantine
Gezondere sportomgeving
Aan de slag met een gezondere sportkantine

Nu sportkantines weer open mogen, kan het een mooi moment zijn om aan de slag te gaan met een gezondere sportkantine. Synergo is inmiddels in het bezit van een zilveren Team:Fit-certificaat. Hier lees je meer over Synergo.

Lees meer
Koninklijke onderscheiding voor KNKV-leden
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding voor KNKV-leden

Afgelopen maandag ontvingen bijna drieduizend burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding tijdens de Lintjesregen. Het KNKV feliciteert alle KNKV-leden die een onderscheiding hebben ontvangen. Hieronder …

Lees meer
Verenigingsfilosofie 'De Gelukkige Vereniging'
Best practice
Verenigingsfilosofie 'De Gelukkige Vereniging'

Sportverenigingen hebben te maken met verschillende uitdagingen, zoals de betrokkenheid van vrijwilligers, het rond krijgen van financiën en het ledental op orde houden. Organisatieadviseur Job van Eunen en NOC*NSF-projectleider Roel van der …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders