Skip to the main content

Kom jij de landelijke financiële commissie versterken?

Financiën KNKV Organisatie

Ben jij ambitieus en wil jij jouw financiële talenten graag inzetten voor de korfbalsport? Vanwege het aftreden van de voorzitter van de landelijke financiële commissie zijn wij op zoek naar een nieuw lid voor deze commissie. Heb jij een korfbalachtergrond, een financiële achtergrond én wil jij graag je steentje bijdragen aan de korfbalsport? Reageer dan voor 18 oktober 2022 op deze vacature.

De landelijke financiële commissie bestaat momenteel uit drie leden. De primaire taken van de commissie zijn het controleren van de jaarrekening om de bondsraad te adviseren over hun goedkeuring, het beoordelen van de jaarrekening, het opstellen van een advies voor- en het toelichten van dit advies aan de bondsraad en het presenteren van het advies tijdens de jaarlijkse bondsraadsvergadering.

Meer informatie en reageren

Wil je meer weten over de financiële commissie, het functieprofiel en de tijdsbelasting? De volledige vacaturetekst vind je hier. Heb jij interesse in deze functie? Mail dan je cv en motivatie voor 18 oktober 2022 naar benoemingscommissie@knkv.nl. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met KNKV-directeur Henry van Meerten via henry.van.meerten@knkv.nl.

Gerelateerde artikelen

Zeeland en deel van Gelderland bewijzen: regionale samenwerking loont!
Best practice Bestuurders
Zeeland en deel van Gelderland bewijzen: regionale samenwerking loont!
Het belang van regionale samenwerking op korfbalgebied wordt steeds groter. In sommige regio’s is die samenwerking al sterk georganiseerd: de verenigingen uit Zeeland treffen elkaar binnen het Zeeuwse Korfbal Platform (ZKP) en in de regio Gelderland is sinds kort een samenwerkingsverband neergezet dat ook al duidelijk meerwaarde heeft. De samenwerking levert in beide regio’s al […]
Lees meer
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
KNKV Organisatie
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Jan Niebeek, bondscoach, en Ruben Boode, assistent-bondscoach, zullen na het WK Korfbal (20 t/m 29 oktober 2023) stoppen met hun werkzaamheden bij TeamNL Korfbal. Eerder vandaag hebben zij dit ook persoonlijk aan de selectie van TeamNL Korfbal verteld. Hierdoor komt er een einde aan de succesvolle samenwerking met TeamNL Korfbal.
Lees meer
Nieuwkomersteam zorgt elke zaterdag voor sprankjes van geluk in de harten bij MIA
Best practice Korfbalaanbod
Nieuwkomersteam zorgt elke zaterdag voor sprankjes van geluk in de harten bij MIA
De Amersfoortse korfbalvereniging MIA heeft sinds oktober 2021 een nieuwkomersteam. Dit team bestaat inmiddels uit 27 spelers tussen 18 en 25 jaar die hun land hebben verlaten of zijn ontvlucht en nieuw zijn in Nederland. Spelers en trainers komen wekelijks op zaterdag samen om te trainen. “Je bent wel alleen als je in Nederland komt […]
Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Verenigingsservice
Verenigingsmonitor: vernieuwd benchmark dashboard gelanceerd
Verenigingsservice
Interessante en inspirerende verhalen in nieuwste KNKV Magazine