Skip to the main content

KNKV verlengt partnership met Simpel.nl

KNKV Organisatie

Het KNKV heeft het partnerschap met Simpel.nl, dat al vanaf 2016 supporter is van het Nederlandse korfbal, met een jaar verlengd. De verlenging werd bekendgemaakt tijdens de ‘Simpel Talents on Tour’-activatie tijdens de This is Korfball Tour – summer edition.

Onder de noemer ‘Simpel is fan van korfbal’ wordt jeugdkorfbal ondersteund, worden maatschappelijke initiateven geïnitieerd, worden vrijwilligers en supporters in het zonnetje gezet en worden de voor de sport typerend ‘korfbalfamilies’ geëerd. Via ambassadeurs en internationals Jet Hendriks en Mick Snel verzorgt Simpel.nl gedurende het jaar meerdere on- en offline activaties in de korfbalcommunity.

‘Verbinden’
Jasper de Rooij, CEO Simpel.nl: “Simpel.nl innoveert in het voordeel van consumenten, wij vinden het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast is Simpel.nl gepassioneerd van sport. Als oer-Hollands merk is het daarom voor ons heel logisch dat wij ons verbinden aan een innovatieve en verbindende sport als korfbal. Ik kijk ook komend jaar weer uit naar wat ons partnerschap met het KNKV zal brengen aan de korfballers en alle korfbalenthousiastelingen.”

Henry van Meerten, directeur KNKV: “Wij zijn blij dat Simpel.nl nog een jaar aan onze sport verbonden blijft. Met de steun die Simpel.nl direct aan de verenigingen geeft en de activaties die we gezamenlijk organiseren is ze ondertussen een vaste waarde binnen de korfbalsport.”

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

(Nieuwe) Verenigingsadviseurs
KNKV Organisatie Verenigingsservice
(Nieuwe) Verenigingsadviseurs

Het KNKV wil alle korfbalverenigingen zo goed mogelijk service verlenen. Hiervoor is een goede relatie het uitgangspunt. Daarom heeft het KNKV vier extra verenigingsadviseurs aangesteld.

Lees meer
Actiepunten communicatie toegelicht
KNKV Organisatie
Actiepunten communicatie toegelicht

Het afgelopen jaar heeft stagiaire Mariska onderzoek gedaan naar hoe het KNKV de communicatie naar de verenigingen kan verbeteren. Hier lees je hoe het er nu voor staat met de actiepunten die hieruit voortvloeiden.

Lees meer
Onderscheidingen voor leden van Tuchtcommissie
KNKV Organisatie
Onderscheidingen voor leden van Tuchtcommissie

Afgelopen week vond de jaarlijkse bijeenkomst van de Tuchtcommissie plaats. Tijdens deze bijeenkomst ontvingen drie aftredende leden een KNKV-onderscheiding.

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem
Financiën
Extra inkomsten met Grote Clubactie: meedoen kan nog steeds