Skip to the main content

KNKV verlengt partnership met Simpel.nl

KNKV Organisatie

Het KNKV heeft het partnerschap met Simpel.nl, dat al vanaf 2016 supporter is van het Nederlandse korfbal, met een jaar verlengd. De verlenging werd bekendgemaakt tijdens de ‘Simpel Talents on Tour’-activatie tijdens de This is Korfball Tour – summer edition.

Onder de noemer ‘Simpel is fan van korfbal’ wordt jeugdkorfbal ondersteund, worden maatschappelijke initiateven geïnitieerd, worden vrijwilligers en supporters in het zonnetje gezet en worden de voor de sport typerend ‘korfbalfamilies’ geëerd. Via ambassadeurs en internationals Jet Hendriks en Mick Snel verzorgt Simpel.nl gedurende het jaar meerdere on- en offline activaties in de korfbalcommunity.

‘Verbinden’
Jasper de Rooij, CEO Simpel.nl: “Simpel.nl innoveert in het voordeel van consumenten, wij vinden het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast is Simpel.nl gepassioneerd van sport. Als oer-Hollands merk is het daarom voor ons heel logisch dat wij ons verbinden aan een innovatieve en verbindende sport als korfbal. Ik kijk ook komend jaar weer uit naar wat ons partnerschap met het KNKV zal brengen aan de korfballers en alle korfbalenthousiastelingen.”

Henry van Meerten, directeur KNKV: “Wij zijn blij dat Simpel.nl nog een jaar aan onze sport verbonden blijft. Met de steun die Simpel.nl direct aan de verenigingen geeft en de activaties die we gezamenlijk organiseren is ze ondertussen een vaste waarde binnen de korfbalsport.”

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
In 2020 heeft het KNKV een subsidieaanvraag gedaan bij de Europese Unie voor het  project ‘Korfball coaching: The creation of a lever 3 course. Het zogenoemde Erasmus+ programma. Vorige week is als resultaat binnen het project het boek ‘The Art of Korfball coaching’ gepubliceerd.
Lees meer
Telefonische bereikbaarheid maandag 21 maart
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid maandag 21 maart
Maandag 21 maart is het KNKV vanaf 15.00 uur niet telefonisch bereikbaar in verband met een personeelsbijeenkomst. Vanaf dinsdag 9.00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk. Normaal gesproken is het KNKV op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 9.00 […]
Lees meer
Vacature: leden Tuchtcommissie
KNKV Organisatie Tucht
Vacature: leden Tuchtcommissie
Het KNKV is op zoek naar leden voor de Tuchtcommissie. De Tuchtcommissie is een onafhankelijk orgaan dat mede verantwoordelijk is voor de tuchtrechtspraak binnen het KNKV. De commissie behandelt zaken waarin een tuchtzaak aanhangig is gemaakt vanwege overtreding van het tuchtreglement van het KNKV. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen tuchtzaken tegen personen en zaken […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt