Skip to the main content

KNKV-opleidingen worden weer hervat

Arbitrage Opleidingen Trainers

Nu de trainingen weer zijn gestart en ook de competitie voor de meeste teams aankomend weekend start, worden ook de KNKV-opleidingen hervat. Voor de arbitrale opleidingen en de KT2-opleiding geldt dat eerst de huidige cursisten hun opleiding afmaken voordat er nieuwe opleidingen kunnen starten. Met korfbalmasterz, training geven: de basics, de KT3-opleiding en trainersbegeleiding kunnen verenigingen nu of binnen enkele weken weer aan de slag.

De komende periode hervatten ruim honderdvijftig cursisten hun arbitrale opleiding, volgen trainers van ruim vijftig verenigingen de opleiding ‘Training geven: de basics’, gaan ruim tweehonderd cursisten verder met hun KT2-opleiding en starten vijftien coaches met de KT4-opleiding. Als het grootste deel van de cursisten deze opleidingen heeft afgerond, wordt het aanmelden voor deze opleidingen weer mogelijk.

Korfbalmasterz en de KT3-opleiding

Met korfbalmasterz en de KT3-opleiding kunnen verenigingen al direct weer aan de slag. Korfbalmasterz is geüpdatet aan de hand van de nieuwe spelregels en is nu voor iedereen weer te gebruiken. Voor de KT3-opleiding zijn er op diverse locaties opleidingen ingepland, waar je je vanaf volgende week voor kunt aanmelden. Hierover volgt volgende week meer informatie.

‘Training geven: de basics’ en trainersbegeleiding

Deze maand is het de maand van ‘Training geven: de basics’. Als deze maand voorbij is dan wordt het weer mogelijk om deze opleiding aan te vragen. In oktober is het de maand van trainersbegeleiding. Die maand zijn er op drie locaties sessies over trainersbegeleiding. Als die themamaand voorbij is dan kan ook deze opleiding weer worden aangevraagd.

Meer informatie en vragen

Meer informatie over alle arbitrale opleidingen vind je hier en meer informatie over alle trainersopleidingen vind je hier. Met vragen over opleidingen kun je terecht bij opleidingen@knkv.nl.

Foto: Martin Hulsman, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

De maand van ‘Training geven: de basics’ is gestart
Opleidingen Trainers
De maand van ‘Training geven: de basics’ is gestart

Een goede trainer is belangrijk voor het spelplezier en de ontwikkeling van korfballers en draagt daarmee bij aan ledenbehoud. Om verenigingen te ondersteunen bij de ontwikkeling van trainers, gaan KNKV-trainers deze maand …

Lees meer
Doe mee aan de Week van de Scheidsrechter
Arbitrage
Doe mee aan de Week van de Scheidsrechter

Na lange tijd is de reguliere competitie weer gestart. Voor de competitie zijn scheidsrechters onmisbaar en daarom verdienen ze het om in het zonnetje gezet te worden. Hoewel het altijd goed is …

Lees meer
Sessies trainersbegeleiding: opzetten, implementeren én borgen
Trainers
Sessies trainersbegeleiding: opzetten, implementeren én borgen

Wil je een goede en concrete basis om aan de slag te gaan met het begeleiden van trainers? Kom dan naar een thema-avond over trainersbegeleiding. De thema-avond bestaat uit een theoriesessie voor …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd