Skip to the main content

KNKV-opleidingen worden weer hervat

Arbitrage Opleidingen Trainers

Nu de trainingen weer zijn gestart en ook de competitie voor de meeste teams aankomend weekend start, worden ook de KNKV-opleidingen hervat. Voor de arbitrale opleidingen en de KT2-opleiding geldt dat eerst de huidige cursisten hun opleiding afmaken voordat er nieuwe opleidingen kunnen starten. Met korfbalmasterz, training geven: de basics, de KT3-opleiding en trainersbegeleiding kunnen verenigingen nu of binnen enkele weken weer aan de slag.

De komende periode hervatten ruim honderdvijftig cursisten hun arbitrale opleiding, volgen trainers van ruim vijftig verenigingen de opleiding ‘Training geven: de basics’, gaan ruim tweehonderd cursisten verder met hun KT2-opleiding en starten vijftien coaches met de KT4-opleiding. Als het grootste deel van de cursisten deze opleidingen heeft afgerond, wordt het aanmelden voor deze opleidingen weer mogelijk.

Korfbalmasterz en de KT3-opleiding

Met korfbalmasterz en de KT3-opleiding kunnen verenigingen al direct weer aan de slag. Korfbalmasterz is geüpdatet aan de hand van de nieuwe spelregels en is nu voor iedereen weer te gebruiken. Voor de KT3-opleiding zijn er op diverse locaties opleidingen ingepland, waar je je vanaf volgende week voor kunt aanmelden. Hierover volgt volgende week meer informatie.

‘Training geven: de basics’ en trainersbegeleiding

Deze maand is het de maand van ‘Training geven: de basics’. Als deze maand voorbij is dan wordt het weer mogelijk om deze opleiding aan te vragen. In oktober is het de maand van trainersbegeleiding. Die maand zijn er op drie locaties sessies over trainersbegeleiding. Als die themamaand voorbij is dan kan ook deze opleiding weer worden aangevraagd.

Meer informatie en vragen

Meer informatie over alle arbitrale opleidingen vind je hier en meer informatie over alle trainersopleidingen vind je hier. Met vragen over opleidingen kun je terecht bij opleidingen@knkv.nl.

Foto: Martin Hulsman, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Nederlandse vertaling nieuwe spelregels beschikbaar
Arbitrage Competitie
Nederlandse vertaling nieuwe spelregels beschikbaar

Zoals eerder aangekondigd zijn per 1 september 2020 de nieuwe spelregels van de IKF van toepassing.
Benieuwd naar het nieuwe spelregeldocument? Lees hier meer.

Lees meer
Webinar technisch beleid
Trainers
Webinar technisch beleid

Maandag 8 juni organiseert het KNKV een webinar over technisch beleid. Team Opleidingen gaat in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos.

Lees meer
Luister terug: tweede webinar technisch beleid
Trainers
Luister terug: tweede webinar technisch beleid

In het tweede webinar over technisch beleid vertelde Unitas/Perspectief over de update van haar technische beleid. Een mooie best practice die je hier kunt terugluisteren.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober