Skip to the main content

KNKV-opleidingen worden weer hervat

Arbitrage Opleidingen Trainers

Nu de trainingen weer zijn gestart en ook de competitie voor de meeste teams aankomend weekend start, worden ook de KNKV-opleidingen hervat. Voor de arbitrale opleidingen en de KT2-opleiding geldt dat eerst de huidige cursisten hun opleiding afmaken voordat er nieuwe opleidingen kunnen starten. Met korfbalmasterz, training geven: de basics, de KT3-opleiding en trainersbegeleiding kunnen verenigingen nu of binnen enkele weken weer aan de slag.

De komende periode hervatten ruim honderdvijftig cursisten hun arbitrale opleiding, volgen trainers van ruim vijftig verenigingen de opleiding ‘Training geven: de basics’, gaan ruim tweehonderd cursisten verder met hun KT2-opleiding en starten vijftien coaches met de KT4-opleiding. Als het grootste deel van de cursisten deze opleidingen heeft afgerond, wordt het aanmelden voor deze opleidingen weer mogelijk.

Korfbalmasterz en de KT3-opleiding

Met korfbalmasterz en de KT3-opleiding kunnen verenigingen al direct weer aan de slag. Korfbalmasterz is geüpdatet aan de hand van de nieuwe spelregels en is nu voor iedereen weer te gebruiken. Voor de KT3-opleiding zijn er op diverse locaties opleidingen ingepland, waar je je vanaf volgende week voor kunt aanmelden. Hierover volgt volgende week meer informatie.

‘Training geven: de basics’ en trainersbegeleiding

Deze maand is het de maand van ‘Training geven: de basics’. Als deze maand voorbij is dan wordt het weer mogelijk om deze opleiding aan te vragen. In oktober is het de maand van trainersbegeleiding. Die maand zijn er op drie locaties sessies over trainersbegeleiding. Als die themamaand voorbij is dan kan ook deze opleiding weer worden aangevraagd.

Meer informatie en vragen

Meer informatie over alle arbitrale opleidingen vind je hier en meer informatie over alle trainersopleidingen vind je hier. Met vragen over opleidingen kun je terecht bij opleidingen@knkv.nl.

Foto: Martin Hulsman, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Definitief programma veldcompetitie najaar gepubliceerd
Competitie
Definitief programma veldcompetitie najaar gepubliceerd
Het programma voor de veldcompetitie voor het najaar is definitief en is vandaag via Sportlink verstuurd naar alle verenigingen. Het altijd actuele programma is ook in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink Club. Het programma wordt de komende dagen in de website geladen. De promotie- en degradatieregelingen worden in de week voorafgaand aan de […]
Lees meer
Competitie-avonden in augustus en september
Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
In het voorjaar heeft team competitie een ronde door Nederland gemaakt om met verenigingen van gedachte te wisselen over het aanpassen van de jeugdcompetitie. Om verder in te zoomen op deze inhoud en dit breder te trekken, organiseren we in augustus en september een nieuwe ronde competitie-avonden. Deze avonden gaan niet alleen over de jeugdcompetitie, […]
Lees meer
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Competitie
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft het KNKV verenigingen bevraagd over de opzet van de veldcompetitie. Hierbij was de vraag of de huidige opzet van een veldcompetitie in poules van acht ploegen verdeeld over het najaar en voorjaar nog voldeed aan de behoefte van verenigingen en leden. Op basis van de behoefte van […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
Bestuurders KNKV Organisatie
Bijeenkomsten ‘Strategisch plan 2022+’
Opleidingen Trainers
Aanmelden KT2- en KT3-opleidingen seizoen 2022-2023