Skip to the main content

KNKV-opleidingen worden weer hervat

Arbitrage Opleidingen Trainers

Nu de trainingen weer zijn gestart en ook de competitie voor de meeste teams aankomend weekend start, worden ook de KNKV-opleidingen hervat. Voor de arbitrale opleidingen en de KT2-opleiding geldt dat eerst de huidige cursisten hun opleiding afmaken voordat er nieuwe opleidingen kunnen starten. Met korfbalmasterz, training geven: de basics, de KT3-opleiding en trainersbegeleiding kunnen verenigingen nu of binnen enkele weken weer aan de slag.

De komende periode hervatten ruim honderdvijftig cursisten hun arbitrale opleiding, volgen trainers van ruim vijftig verenigingen de opleiding ‘Training geven: de basics’, gaan ruim tweehonderd cursisten verder met hun KT2-opleiding en starten vijftien coaches met de KT4-opleiding. Als het grootste deel van de cursisten deze opleidingen heeft afgerond, wordt het aanmelden voor deze opleidingen weer mogelijk.

Korfbalmasterz en de KT3-opleiding

Met korfbalmasterz en de KT3-opleiding kunnen verenigingen al direct weer aan de slag. Korfbalmasterz is geüpdatet aan de hand van de nieuwe spelregels en is nu voor iedereen weer te gebruiken. Voor de KT3-opleiding zijn er op diverse locaties opleidingen ingepland, waar je je vanaf volgende week voor kunt aanmelden. Hierover volgt volgende week meer informatie.

‘Training geven: de basics’ en trainersbegeleiding

Deze maand is het de maand van ‘Training geven: de basics’. Als deze maand voorbij is dan wordt het weer mogelijk om deze opleiding aan te vragen. In oktober is het de maand van trainersbegeleiding. Die maand zijn er op drie locaties sessies over trainersbegeleiding. Als die themamaand voorbij is dan kan ook deze opleiding weer worden aangevraagd.

Meer informatie en vragen

Meer informatie over alle arbitrale opleidingen vind je hier en meer informatie over alle trainersopleidingen vind je hier. Met vragen over opleidingen kun je terecht bij opleidingen@knkv.nl.

Foto: Martin Hulsman, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!