Skip to the main content

KNKV ook deze zomer te vinden op diverse RCN Vakantieparken

Ledenwerving/-behoud Partners

Eén van de succesvolle onderdelen binnen de samenwerking van RCN Vakantieparken en het KNKV is Tour de Camping. Tijdens deze tour verzorgen KNKV-medewerkers Barry Schep en Dolf Nijbroek samen met een team vrijwilligers in de zomervakantie korfbalclinics op diverse RCN Vakantieparken. Hierdoor maken steeds meer nieuwe kinderen kennis met de korfbalsport. Ook dit jaar verzorgen Schep, Nijbroek en de vrijwilligers weer clinics op diverse parken.

Nijbroek en zijn team verzorgen dit jaar korfbalclinics in de laatste week van juli. 26 juli zijn ze te vinden op het park De Jagerstee, 27 juli op De Noordster, 28 juli op De Roggeberg en 29 juli op De Potten. Schep en zijn team brengen in de eerste week van augustus een bezoek aan diverse parken. 2 augustus zijn ze te vinden op het park Het Grote Bos, 3 augustus op Schotsman, 4 augustus op De Faasbloem en 5 augustus op Zeewolde. Hieronder vind je de aftermovie van vorig jaar.

Gerelateerde artikelen

Korfbal League CV en Eyecons bekrachtigen samenwerking
Partners
Korfbal League CV en Eyecons bekrachtigen samenwerking

Ook de komende vijf jaar zijn alle Korfbal Leagueduels live te zien via het online korfbalplatform Eyecons. Woensdagavond hebben de Korfbal League CV en Eyecons de reeds lopende samenwerking officieel bekrachtigd.

Lees meer
Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule
Korfbalaanbod Partners
Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule

Donderdag was RCN Zeewolde de achtste en laatste halte van de Tour de Camping 2021. Ook deze vierde editie van de inmiddels traditionele tour was meer dan geslaagd.

Lees meer
Activiteiten leveren nieuwe leden op bij Noordenveld
Best practice Ledenwerving/-behoud
Activiteiten leveren nieuwe leden op bij Noordenveld

Korfbalvereniging Noordenveld heeft de afgelopen periode diverse ledenwervingsactiviteiten georganiseerd en dit leverde mooie resultaten op. Door het organiseren van een sportcarrousel, pannenkoektrainingen én door de Kangoeroe Klup nieuw leven in te blazen, …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd