Skip to the main content

KNKV ook deze zomer te vinden op diverse RCN Vakantieparken

Ledenwerving/-behoud Partners

Eén van de succesvolle onderdelen binnen de samenwerking van RCN Vakantieparken en het KNKV is Tour de Camping. Tijdens deze tour verzorgen KNKV-medewerkers Barry Schep en Dolf Nijbroek samen met een team vrijwilligers in de zomervakantie korfbalclinics op diverse RCN Vakantieparken. Hierdoor maken steeds meer nieuwe kinderen kennis met de korfbalsport. Ook dit jaar verzorgen Schep, Nijbroek en de vrijwilligers weer clinics op diverse parken.

Nijbroek en zijn team verzorgen dit jaar korfbalclinics in de laatste week van juli. 26 juli zijn ze te vinden op het park De Jagerstee, 27 juli op De Noordster, 28 juli op De Roggeberg en 29 juli op De Potten. Schep en zijn team brengen in de eerste week van augustus een bezoek aan diverse parken. 2 augustus zijn ze te vinden op het park Het Grote Bos, 3 augustus op Schotsman, 4 augustus op De Faasbloem en 5 augustus op Zeewolde. Hieronder vind je de aftermovie van vorig jaar.

Gerelateerde artikelen

KNKV en ERIMA verlengen opnieuw met vier jaar
Nationale selecties Partners
KNKV en ERIMA verlengen opnieuw met vier jaar

ERIMA verzorgt ook de komende vier jaar de kleding van de nationale selecties en scheidsrechters voor het KNKV. Dat zijn beide partijen, die al sinds 2003 samenwerken, onlangs met elkaar overeengekomen.

Lees meer
Samen sterk met Sportstroom
Accommodatie Partners
Samen sterk met Sportstroom

Wil je een TVL-subsidie aanvragen omdat je door de coronamaatregelen minimaal dertig procent omzetverlies hebt geleden van oktober tot en met december, wil je weten of je kunt besparen op je vaste lasten door deel te nemen aan een energiecollectief of wil je gratis advies of begeleiding bij het verduurzamen van je accommodatie? SportStroom kan je helpen bij al deze onderwerpen.

Lees meer
Weidevogels investeert in leden, trainers en materialen
Best practice Ledenwerving/-behoud
Weidevogels investeert in leden, trainers en materialen

Weidevogels is ambitieus en investeert in leden, trainers en materialen. Samen met de gemeente heeft de vereniging een actieve rol opgepakt op het gebied van het promoten van sport en zo ontstond …

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Gezonde sportomgeving
Op weg naar een gezondere sportomgeving
Best practice Bestuurders
Inspirerende verhalen in het zevende KNKV Magazine
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio