Skip to the main content

KNKV kiest voor Rotterdam Ahoy

KNKV Organisatie

Rotterdam Ahoy is de komende vijf jaar de korfbaltempel van Nederland. De eerstvolgende Korfbal Leaguefinale staat gepland op zaterdag 4 april 2020.

KNKV-voorzitter Rob Meijer: “De finales (A-jeugd en Korfbal League), met meer dan tienduizend toeschouwers, worden omringd door diverse side-events en het jaarlijkse Korfbalcongres. De korfbalsport zal Rotterdam Ahoy de komende jaren weer laten zinderen en beven.”

Het KNKV dankt de Ziggo Dome en de gemeente Amsterdam voor vier prachtige Korfbal Leaguefinales en kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking met Rotterdam Ahoy en de gemeente Rotterdam.

Gerelateerde artikelen

De bestuurlijke KNKV-organisatie ingericht voor verenigingen
Bestuurders KNKV Organisatie
De bestuurlijke KNKV-organisatie ingericht voor verenigingen
Door een heldere en transparante organisatie kun je op de meest effectieve en efficiënte manier relaties onderhouden met leden. Dit was een reden voor het KNKV om de organisatiestructuur onder de loep te nemen. Het resultaat hiervan is een bestuurlijke herinrichting. Wil jij weten hoe het KNKV georganiseerd is en wat je vereniging daaraan heeft? […]
Lees meer
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
Zoals eerder aangekondigd is het bondsbureau van het KNKV met ingang van 1 december gevestigd op Sportcentrum Papendal (Arnhem), het hart van de Nederlandse sport.
Lees meer
Vacature bestuurslid Bondsbestuur
KNKV Organisatie
Vacature bestuurslid Bondsbestuur
Vanwege de beoogde uitbreiding van het Bondsbestuur is het KNKV op zoek naar een bestuurslid voor het Bondsbestuur. Het Bondsbestuur bepaalt het beleid van het KNKV en legt verantwoording af aan de Bondsraad. Meer over de vacature lees je hier.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt