Skip to the main content

KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen

KNKV Organisatie

Het KNKV heeft de intentie om met het bondsbureau naar Papendal (Arnhem) te verhuizen. Dat heeft directeur Kees Rodenburg dinsdag aan het personeel meegedeeld. Sinds 2006 is het bondsbureau gevestigd op de KNVB Campus in Zeist.

De huidige huurovereenkomst met de KNVB loopt eind 2020 af. De KNVB heeft aangegeven deze overeenkomst niet voor langere tijd te willen verlengen, omdat de voetbalbond flexibel wil blijven voor het doorontwikkelen van de KNVB Campus.

Papendal

Het KNKV-bondsbestuur en directie hebben zich georiënteerd op de mogelijkheden voor een nieuwe locatie. Alles overwegende gaat de voorkeur uit naar Papendal, een locatie die sport uitademt. In de komende periode werken het KNKV en Papendal de mogelijke samenwerking verder uit.

Voor het KNKV in 2006 – voor de tweede keer – neerstreek in Zeist, was het bondsbureau achtereenvolgens gevestigd in Zeist, Bunnik en Utrecht.

Gerelateerde artikelen

Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal

Zoals eerder aangekondigd is het bondsbureau van het KNKV met ingang van 1 december gevestigd op Sportcentrum Papendal (Arnhem), het hart van de Nederlandse sport.

Lees meer
Leon Simons: 'Trots op verenigingen'
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Leon Simons: 'Trots op verenigingen'

Leon Simons heeft een rijk topkorfbalverleden en werkt al ruim twintig jaar bij het KNKV. Na werkzaam te zijn geweest als sportconsulent en coördinator Talentontwikkeling is hij sinds 1 december naast bondscoach…

Lees meer
Bondsraadvergadering
KNKV Organisatie
Bondsraadvergadering

Aanstaande zaterdag vindt de derde bondsraadvergadering van dit jaar plaats. De agenda, bijbehorende stukken en link naar de livestream vind je hier.

Lees meer

Topartikelen

Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Competitie
Streep door zaalcompetitie
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers