Skip to the main content

KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen

KNKV Organisatie

Het KNKV heeft de intentie om met het bondsbureau naar Papendal (Arnhem) te verhuizen. Dat heeft directeur Kees Rodenburg dinsdag aan het personeel meegedeeld. Sinds 2006 is het bondsbureau gevestigd op de KNVB Campus in Zeist.

De huidige huurovereenkomst met de KNVB loopt eind 2020 af. De KNVB heeft aangegeven deze overeenkomst niet voor langere tijd te willen verlengen, omdat de voetbalbond flexibel wil blijven voor het doorontwikkelen van de KNVB Campus.

Papendal

Het KNKV-bondsbestuur en directie hebben zich georiënteerd op de mogelijkheden voor een nieuwe locatie. Alles overwegende gaat de voorkeur uit naar Papendal, een locatie die sport uitademt. In de komende periode werken het KNKV en Papendal de mogelijke samenwerking verder uit.

Voor het KNKV in 2006 – voor de tweede keer – neerstreek in Zeist, was het bondsbureau achtereenvolgens gevestigd in Zeist, Bunnik en Utrecht.

Gerelateerde artikelen

Aangepaste telefonische bereikbaarheid
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

In verband met de aankomende feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast. Het KNKV is op Goede Vrijdag (2 april) en op tweede paasdag (5 april) niet telefonisch bereikbaar. Op …

Lees meer
Terugblik bondsraadvergadering
KNKV Organisatie
Terugblik bondsraadvergadering

Afgelopen zaterdag vond de derde bondsraadvergadering van dit jaar plaats. Een uitgebreide terugblik op deze digitale bondsraadvergadering vind je hier.

Lees meer
Aangepaste telefonische bereikbaarheid
KNKV Organisatie
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

In verband met de feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV de komende weken aangepast. Normaal gesproken is het KNKV van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders