Skip to the main content

KNKV en Yellow Jersey verlengen mediapartnerschap

KNKV Organisatie

Yellow Jersey ondersteunt het KNKV ook de komende drie jaar bij het bedienen van de korfbalfans (Korfbal.nl) en -bestuurders (KNKV.nl). KNKV-directeur Henry van Meerten en Yellow Jersey-oprichter Tim van Peppen tekenden deze week in Zeist een overeenkomst, die beide partijen langer aan elkaar bindt.

Yellow Jersey-compagnons Tim van Peppen en Jurian de Vos werken sinds 2014 met het KNKV samen. Sinds juli 2017 is dit onder de naam van hun datagedreven sportmarketingbureau. Yellow Jersey ondersteunt Team Communicatie van het KNKV bij de invulling van Korfbal.nl en het leveren van videocontent voor Korfbal.nl en KNKV.nl en de bijbehorende social mediakanalen. Zo speelt Yellow Jersey een belangrijke rol bij het vervaardigen van de  samenvattingen van de Korfbal League-duels. Daarnaast ondersteunt het ook al enkele jaren Team Evenementen op het gebied van marketing rondom de Korfbal Challenge en de Korfbal Leaguefinale.

‘Goede stappen’

Van Meerten: “De samenwerking bevalt ons erg goed. We zetten goede stappen op dit vlak en zijn door deze verlenging in staat om dit verder uit te bouwen.” Van Peppen: “We zijn zelf korfballers en dragen graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van de sport. We hebben al veel moois mogen doen en kijken uit naar de verdere samenwerking.”

Gerelateerde artikelen

Korfbal League start online korfbalplatform met Eyecons
KNKV Organisatie
Korfbal League start online korfbalplatform met Eyecons

Met ingang van het komende Korfbal Leagueseizoen zijn alle Korfbal Leagueduels live te zien via een online korfbalplatform, opgezet in samenwerking met Eyecons. Dat hebben het KNKV en de Korfbal Leagueverenigingen onlangs afgesproken met Eyecons, dat momenteel ook een online platform voor live voetbal (Tweede Divisie), live hockey (Hoofdklasse dames en heren) en live honkbal (Hoofdklasse) beheert.

Lees meer
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter
KNKV Organisatie
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter

Tijdens de Bondsraad heeft Irene van Rijsewijk de voorzittershamer van het KNKV overgenomen van Rob Meijer. Ook Marita Verkaik trad toe tot het bestuur. Meijer werd benoemd tot erevoorzitter.

Lees meer
Van Rijsewijk en Meijer in de media
KNKV Organisatie
Van Rijsewijk en Meijer in de media

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd Irene van Rijsewijk benoemd tot nieuwe voorzitter van het KNKV. Zij volgt Rob Meijer op, die bijna tien jaar KNKV-voorzitter is geweest. In het Eindhovens Dagblad en…

Lees meer

Topartikelen

Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Competitie
Streep door zaalcompetitie
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers