Skip to the main content

KNKV en Yellow Jersey verlengen mediapartnerschap

KNKV Organisatie

Yellow Jersey ondersteunt het KNKV ook de komende drie jaar bij het bedienen van de korfbalfans (Korfbal.nl) en -bestuurders (KNKV.nl). KNKV-directeur Henry van Meerten en Yellow Jersey-oprichter Tim van Peppen tekenden deze week in Zeist een overeenkomst, die beide partijen langer aan elkaar bindt.

Yellow Jersey-compagnons Tim van Peppen en Jurian de Vos werken sinds 2014 met het KNKV samen. Sinds juli 2017 is dit onder de naam van hun datagedreven sportmarketingbureau. Yellow Jersey ondersteunt Team Communicatie van het KNKV bij de invulling van Korfbal.nl en het leveren van videocontent voor Korfbal.nl en KNKV.nl en de bijbehorende social mediakanalen. Zo speelt Yellow Jersey een belangrijke rol bij het vervaardigen van de  samenvattingen van de Korfbal League-duels. Daarnaast ondersteunt het ook al enkele jaren Team Evenementen op het gebied van marketing rondom de Korfbal Challenge en de Korfbal Leaguefinale.

‘Goede stappen’

Van Meerten: “De samenwerking bevalt ons erg goed. We zetten goede stappen op dit vlak en zijn door deze verlenging in staat om dit verder uit te bouwen.” Van Peppen: “We zijn zelf korfballers en dragen graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van de sport. We hebben al veel moois mogen doen en kijken uit naar de verdere samenwerking.”

Gerelateerde artikelen

Van Rijsewijk en Meijer in de media
KNKV Organisatie
Van Rijsewijk en Meijer in de media

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd Irene van Rijsewijk benoemd tot nieuwe voorzitter van het KNKV. Zij volgt Rob Meijer op, die bijna tien jaar KNKV-voorzitter is geweest.

Lees meer
De bestuurlijke KNKV-organisatie ingericht voor verenigingen
Bestuurders KNKV Organisatie
De bestuurlijke KNKV-organisatie ingericht voor verenigingen

Door een heldere en transparante organisatie kun je op de meest effectieve en efficiënte manier relaties onderhouden met leden. Dit was een reden voor het KNKV om de organisatiestructuur onder de loep …

Lees meer
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro
Financiën KNKV Organisatie
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro

Het KNKV ontvangt over 2018 het mooie bedrag van 575.759 euro van Nederlandse Loterij. Dit werd donderdag bekend bij het jaarlijkse afdrachtsmoment, ditmaal in het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Voortgang zaalcompetitie 2021/2022
Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport
Bestuurders Vrijwilligers
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs