Skip to the main content

KNKV en Yellow Jersey verlengen mediapartnerschap

KNKV Organisatie

Yellow Jersey ondersteunt het KNKV ook de komende drie jaar bij het bedienen van de korfbalfans (Korfbal.nl) en -bestuurders (KNKV.nl). KNKV-directeur Henry van Meerten en Yellow Jersey-oprichter Tim van Peppen tekenden deze week in Zeist een overeenkomst, die beide partijen langer aan elkaar bindt.

Yellow Jersey-compagnons Tim van Peppen en Jurian de Vos werken sinds 2014 met het KNKV samen. Sinds juli 2017 is dit onder de naam van hun datagedreven sportmarketingbureau. Yellow Jersey ondersteunt Team Communicatie van het KNKV bij de invulling van Korfbal.nl en het leveren van videocontent voor Korfbal.nl en KNKV.nl en de bijbehorende social mediakanalen. Zo speelt Yellow Jersey een belangrijke rol bij het vervaardigen van de  samenvattingen van de Korfbal League-duels. Daarnaast ondersteunt het ook al enkele jaren Team Evenementen op het gebied van marketing rondom de Korfbal Challenge en de Korfbal Leaguefinale.

‘Goede stappen’

Van Meerten: “De samenwerking bevalt ons erg goed. We zetten goede stappen op dit vlak en zijn door deze verlenging in staat om dit verder uit te bouwen.” Van Peppen: “We zijn zelf korfballers en dragen graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van de sport. We hebben al veel moois mogen doen en kijken uit naar de verdere samenwerking.”

Gerelateerde artikelen

KNKV en RCN breiden samenwerking uit
KNKV Organisatie
KNKV en RCN breiden samenwerking uit
Het KNKV en RCN Vakantieparken verlengden vorige maand, tijdens de slotdag van de Korfbal Challenge in Rotterdam, hun contract met een jaar. De vrijwilligersacties en het zomerprogramma Tour de Camping draait in 2020 dus door.
Lees meer
In memoriam: Jan Baylé
KNKV Organisatie
In memoriam: Jan Baylé
Ons heeft het bericht bereikt dat Jan Baylé op 83-jarige leeftijd is overleden. Hij was lid van de districtswerkgroep Competitie en drager van het ereteken van district Noord.
Lees meer
Terugblik bondsraadvergadering 26 september
KNKV Organisatie
Terugblik bondsraadvergadering 26 september
Afgelopen zaterdag vond de tweede bondsraadvergadering van dit jaar plaats. Een verslag van deze bondsraadvergadering vind je hier. Je kunt de vergadering ook terugkijken.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt