Skip to the main content

KNKV en Simpel.nl gaan partnerschap aan

KNKV Organisatie

Met ingang van 1 augustus 2019 heeft het KNKV Simpel.nl verwelkomd als partner. De aanbieder van voordelige sim-only abonnementen is sinds het seizoen 2016-2017 supporter van het Nederlandse korfbal en zet diens sponsoractivaties komend seizoen met deze samenwerking extra kracht bij.

Henry van Meerten (directeur KNKV) en Jasper de Rooij (CEO Simpel.nl) bekrachtigen de samenwerking, die beide partijen het komende jaar met elkaar aangaan, met optie tot verlenging. Simpel.nl zal het partnerschap activeren onder het motto ‘Simply the best’. Met simpelweg de leukste acties voor de beste B-jeugdspelers, de beste supporters en de gezelligste jeugdteams. Daarbij ondersteunt Simpel.nl de beste initiatieven van korfbalverenigingen en heeft het twee van de beste korfballers van Nederland als ambassadeurs: Jet Hendriks en Mick Snel.

Een unieke samenwerking

Jasper de Rooij, CEO Simpel.nl: “Simpel.nl innoveert in het voordeel van consumenten, wij vinden het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast is Simpel.nl gepassioneerd van sport.  Als oer-Hollands merk is het daarom voor ons heel logisch dat wij ons verbinden aan een innovatieve en verbindende sport als korfbal. Ik kijk uit naar wat ons partnerschap met het KNKV zal brengen aan de korfballers en alle korfbalenthousiastelingen.”

Henry van Meerten, directeur KNKV: “Het KNKV wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal en de samenwerking met Simpel.nl stelt ons in staat om de sport bij een voor ons belangrijke doelgroep extra onder de aandacht te brengen. We kijken uit naar deze verdieping in onze samenwerking”.

Over Simpel.nl

Sinds 2007 biedt Simpel.nl voordelige sim-only abonnementen aan, zonder gedoe. Simpel.nl daagt ingewikkelde zaken uit door ze eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom staat Simpel.nl voor duidelijke communicatie en biedt het geen toestellen aan om lage tarieven te kunnen garanderen. Met het Plafond heb je bovendien maximale controle over je uitgaven. Iedereen is welkom bij Simpel.nl, daarom is er geen kredietcheck. Inmiddels maken honderdduizenden klanten gebruik van het Simpel.nl-aanbod.

Gerelateerde artikelen

Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer
KNKV Organisatie
Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer

Na een mooie korfbalzomer start aankomend weekend de competitie van het seizoen 2020/2021. Een mooi moment om KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader, in een nieuw jasje te steken. Ook Korfbal.nl, het platform voor korfbalfans, en School-korfbal.nl hebben een andere look and feel gekregen.

Lees meer
KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen
KNKV Organisatie
KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen

Het KNKV heeft de intentie om met het bondsbureau naar Papendal (Arnhem) te verhuizen. Dat heeft directeur Kees Rodenburg dinsdag aan het personeel meegedeeld. Sinds 2006 is het bondsbureau gevestigd op de KNVB Campus in Zeist.

Lees meer
Livestreams Korfbal League: kijkcijfers en oplossingen
KNKV Organisatie
Livestreams Korfbal League: kijkcijfers en oplossingen

De Korfbal League kent een vliegende start op het gezamenlijke livestreamplatform op Eyecons.com. Dat blijkt uit een analyse van de eerste seizoenshelft. De dertig Korfbal Leaguewedstrijden uit de eerste vijf speelronden zijn samen goed voor bijna zes miljoen kijkminuten. Ondertussen is er ook hard gewerkt aan oplossingen om enkele technische aanloopproblemen te verhelpen.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering