Skip to the main content

KNKV en Rotterdam Topsport bundelen opnieuw krachten

KNKV Organisatie

Het KNKV en Rotterdam Topsport werken de komende vijf jaar samen om de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy tot grote hoogten te doen laten stijgen. Op de slotdag van de Korfbal Challenge in Topsportcentrum Rotterdam tekenden KNKV-voorzitter Rob Meijer en Rotterdam Topsport-directeur Peter Blangé het contract, dat beide partijen – opnieuw en nog intensiever – aan elkaar verbindt.

De verbintenis is een – hernieuwde – uitbreiding van de samenwerking, aangezien de Korfbal Leaguefinale een rijke historie in Rotterdam heeft én het KNKV en Rotterdam Topsport rondom de Korfbal Challenge ook al met elkaar samenwerken.

Korfbal Leaguefinale keert terug naar Rotterdam Ahoy

Na vier edities in de Ziggo Dome keert de apotheose van de Cashback World Korfbal League op 4 april terug in Rotterdam Ahoy, dat al decennia lang de thuishaven van de finale was. Ook in 2021, 2022, 2023 en 2024 vindt de Korfbal Leaguefinale plaats in de Rotterdamse sporttempel.

De samenwerking met Rotterdam Topsport stelt het KNKV in staat om de korfbalsport nationaal en internationaal – in het bijzonder de regio Rotterdam – onder de aandacht te brengen. Voor Rotterdam Topsport gaat het onder meer om de profilering en positionering van Rotterdam als sportstad (Rotterdam. Make it Happen.) en de promotionele en economische spin-off voor Rotterdam.

Verder richten beide partijen zich op het stimuleren van organisatiekader, sportbeoefening en topsport en de hospitality/betrokkenheid voor/van sponsors en andere relaties. Om die doelstellingen gezamenlijk te bereiken hebben het KNKV en Rotterdam Topsport afspraken gemaakt op het gebied van organisatie, promotie en communicatie, side-events en social return.

Uitstekende samenwerking

KNKV-voorzitter Rob Meijer: “De samenwerking met Rotterdam Topsport voelt voor ons vertrouwd. Rondom de Korfbal Leaguefinale hebben we al jarenlang uitstekend met elkaar opgetrokken en rondom de Korfbal Challenge, die onlangs z’n twintigste editie beleefde, is die samenwerking altijd doorgegaan. We weten wat we aan elkaar hebben, hoe we elkaar kunnen versterken en ik weet zeker dat we op 4 april en in de jaren erna weer een geweldig evenement neer zullen zetten in Rotterdam Ahoy.”

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Aangepaste telefonische bereikbaarheid
KNKV Organisatie
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

In verband met de feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV de komende weken aangepast. Normaal gesproken is het KNKV van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur…

Lees meer
Vacature lid Commissie van Beroep
KNKV Organisatie
Vacature lid Commissie van Beroep

Het KNKV is op zoek naar een lid Commissie van Beroep. De Commissie van Beroep behandelt zaken waarin beroep is ingesteld tegen een uitspraak van de Tuchtcommissie en doet hier uitspraak over.

Lees meer
In memoriam: Bob de Die
KNKV Organisatie
In memoriam: Bob de Die

Ons heeft het bericht bereikt dat erelid Bob de Die, voormalig vice-voorzitter van het KNKV en voormalig voorzitter van de Internationale Korfbal Federatie, op 86-jarige leeftijd is overleden.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Jongerenorganisaties en sportbonden roepen kabinet op om een stap te zetten voor jongeren
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine