Skip to the main content

KNKV en RCN verlengen succesvolle samenwerking

KNKV Organisatie Partners

Ook de komende jaren bundelen het KNKV en RCN Vakantieparken hun krachten. Onlangs tekenden beide partijen een contract, dat ze tot 2024 aan elkaar verbindt.

De komende jaren verbindt RCN Vakantieparken zich aan de Kangoeroe Klup en de Giga Kangoeroedagen. De Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal, die verenigingen aanbieden aan kinderen in de leeftijd van drie tot en met zes jaar. Tijdens de bijbehorende Giga Kangoeroedagen maken veel kleuters op de leukst mogelijke manier kennis met korfbal.

Verder komen het KNKV en RCN met een uitbreiding van de succesformule Tour de Camping. Na vier succesvolle edities met korfbalclinics op de RCN-parken komt er naast een zomervakantie-editie ook een Tour de Camping in de meivakantie. Tenslotte kunnen korfballers gedurende het jaar genieten van diverse kortingsacties van RCN.

Goede samenwerking sinds 2019

Het KNKV startte in 2019 de samenwerking met RCN, dat inmiddels achttien campings en vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland telt. In Nederland en Frankrijk zijn twaalf parken en campings inmiddels uitgerust met een korfbalpaal.

Bibi Terlouw (Marketing KNKV) “We zijn blij met deze 3-jarige verlenging van de goede samenwerking met RCN Vakantieparken. De komende jaren gaan we onze samenwerking verder bekrachtigen met de focus op onze jongste korfballers: de Kangoeroe Klup. Samen met de succesvolle Tour de Camping verdeeld over twee perioden hopen we dit jaar op veel korfbalplezier op de parken van RCN.”

Martin van Schaik (Marketing RCN Vakantieparken): “RCN is heel blij met de verlenging van deze samenwerking. We hebben gemerkt dat steeds meer korfballers onze parken weten te vinden en de mooie omgeving, gezelligheid en verblijfsmogelijkheden op onze parken weten te waarderen. Na de succesvolle Goed voor elkaar-campagne, waarin RCN de korfbalvrijwilliger in het zonnetje zette, staat nu de Kangoeroe Klup centraal. Een hele interessante groep voor RCN, omdat RCN juist voor  kinderen in de basisschoolleeftijd veel te bieden heeft. Denk aan het kennismaken met veel (nieuwe) vriend(innet)jes en het aanbieden van veel buitenspeelactiviteiten. Voor het KNKV is de Kangoeroe Klup een belangrijk initiatief om de ledenwerving in deze doelgroep een extra impuls te geven. Mooi dat RCN daaraan kan bijdragen, want bewegen en sport is voor ieder kind essentieel.”

Over RCN Vakantieparken

RCN biedt al 70 jaar een bijzondere combinatie van kamperen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Met achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland zorgt RCN jaarlijks dat zo’n 300.000 gasten een fijne vakantie beleven op de parken. Elk park bij RCN is uniek, heeft een eigen karakter, prachtige ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties.

RCN doet, naast het leveren van heerlijke vakanties, ook iets bijzonders met de winst die het realiseert. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. RCN heeft een missie om de vakantiebeleving die zij te bieden hebben te delen met zoveel mogelijk mensen, ook voor wie dit nu niet bereikbaar is.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
KNKV Organisatie
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl

Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe websites van het KNKV live gegaan. Woensdagmiddag is ook de nieuwe omgeving van mijn.korfbal.nl geactiveerd waarna alle gebruikers uit de oude omgeving ingelogd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen is …

Lees meer
KNKV en Mizuno verlengen samenwerking
Nationale selecties Partners
KNKV en Mizuno verlengen samenwerking

Mizuno is ook de komende twee jaar de schoenenpartner van het KNKV. Dat zijn beide partijen onlangs overeengekomen. Mizuno, KNKV-partner sinds 2015, voorziet opnieuw de spelers en staf van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), U19 en U17 van indoor- (en running)schoenen. Uitbreiding van de samenwerking is dat ook de Korfbal Leaguescheidsrechters de komende twee seizoenen Mizuno dragen.

Lees meer
Onderscheidingen voor leden van Tuchtcommissie
KNKV Organisatie
Onderscheidingen voor leden van Tuchtcommissie

Afgelopen week vond de jaarlijkse bijeenkomst van de Tuchtcommissie plaats. Tijdens deze bijeenkomst ontvingen drie aftredende leden een KNKV-onderscheiding.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd