Skip to the main content

KNKV en Mizuno verlengen samenwerking

Nationale selecties Partners

Mizuno is ook de komende twee jaar de schoenenpartner van het KNKV. Dat zijn beide partijen onlangs overeengekomen. Mizuno, KNKV-partner sinds 2015, voorziet opnieuw de spelers en staf van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), U19 en U17 van indoor- (en running)schoenen. Uitbreiding van de samenwerking is dat ook de Korfbal Leaguescheidsrechters de komende twee seizoenen Mizuno dragen.

Sinds de oprichting in 1906 streeft Mizuno naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting. Het Japanse merk verdient z’n sporen niet alleen in het korfbal, maar ook in onder meer running, volleybal, handbal, voetbal en golf. Mizuno heeft lichtgewicht korfbalschoenen in de collectie, die door verschillende unieke technologieën een hoge mate van demping combineren met een optimale stabiliteit.

‘Presteren op Mizuno-schoenen’

Kees Rodenburg, directeur KNKV: “Het strategisch topsportplan van het KNKV heeft als titel ‘Blijvend de Beste’. Dat geldt ook voor onze partner Mizuno. De beste korfballers en nu ook de beste scheidsrechters van de wereld presteren op Mizuno-schoenen.”

Jean-Paul van der Linden, General Manager Central Europe – Sport/Deputy Head of Sports EMEA: “Vijf jaar geleden zijn we gestart als official shoe supplier van het KNKV. Net als de sport korfbal maken onze producten voortdurend een ontwikkeling door in kwaliteit en luisteren we naar feedback van spelers. We zijn trots dat de top op Mizuno schoenen speelt! Momenteel maken wij als enige sportmerk in Nederland specifieke indoor en outdoor korfbalschoenen en is ons marktaandeel daardoor gegroeid. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en dat sluit perfect aan bij de visie en samenwerking met het KNKV. Gedurende het partnerschap zijn we sterk gegroeid in de samenwerking met activaties om korfbal in Nederland te promoten.”

Gerelateerde artikelen

Tour de Camping in juli en augustus
Korfbalaanbod Partners
Tour de Camping in juli en augustus

Deze maand gaat Tour de Camping van start. Tijdens deze promotietour gaan Barry Schep en Dolf Nijbroek met een team enthousiaste trainers korfbalclinics geven op acht RCN Vakantieparken in Nederland. De tour …

Lees meer
Opnieuw erkenning en financiering topsportprogramma korfbal
Nationale selecties
Opnieuw erkenning en financiering topsportprogramma korfbal

Vorige week maakte NOC*NSF bekend hoe het de topsportgelden de komende vier jaar verdeelt. Het topsportprogramma van TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal (U21) zijn opnieuw erkend.

Lees meer
‘Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen’
Partners
‘Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen’

Als schoenenpartner van het KNKV voorziet Mizuno sinds 2015 de spelers en staf van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), U19 en U17 van indoor- (en running)schoenen. Verder leiden sinds dit seizoen …

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober