Skip to the main content

KNKV en Mizuno verlengen samenwerking

Nationale selecties Partners

Mizuno is ook de komende twee jaar de schoenenpartner van het KNKV. Dat zijn beide partijen onlangs overeengekomen. Mizuno, KNKV-partner sinds 2015, voorziet opnieuw de spelers en staf van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), U19 en U17 van indoor- (en running)schoenen. Uitbreiding van de samenwerking is dat ook de Korfbal Leaguescheidsrechters de komende twee seizoenen Mizuno dragen.

Sinds de oprichting in 1906 streeft Mizuno naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting. Het Japanse merk verdient z’n sporen niet alleen in het korfbal, maar ook in onder meer running, volleybal, handbal, voetbal en golf. Mizuno heeft lichtgewicht korfbalschoenen in de collectie, die door verschillende unieke technologieën een hoge mate van demping combineren met een optimale stabiliteit.

‘Presteren op Mizuno-schoenen’

Kees Rodenburg, directeur KNKV: “Het strategisch topsportplan van het KNKV heeft als titel ‘Blijvend de Beste’. Dat geldt ook voor onze partner Mizuno. De beste korfballers en nu ook de beste scheidsrechters van de wereld presteren op Mizuno-schoenen.”

Jean-Paul van der Linden, General Manager Central Europe – Sport/Deputy Head of Sports EMEA: “Vijf jaar geleden zijn we gestart als official shoe supplier van het KNKV. Net als de sport korfbal maken onze producten voortdurend een ontwikkeling door in kwaliteit en luisteren we naar feedback van spelers. We zijn trots dat de top op Mizuno schoenen speelt! Momenteel maken wij als enige sportmerk in Nederland specifieke indoor en outdoor korfbalschoenen en is ons marktaandeel daardoor gegroeid. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en dat sluit perfect aan bij de visie en samenwerking met het KNKV. Gedurende het partnerschap zijn we sterk gegroeid in de samenwerking met activaties om korfbal in Nederland te promoten.”

Gerelateerde artikelen

Opnieuw erkenning en financiering topsportprogramma korfbal
Nationale selecties
Opnieuw erkenning en financiering topsportprogramma korfbal

Vorige week maakte NOC*NSF bekend hoe het de topsportgelden de komende vier jaar verdeelt. Het topsportprogramma van TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal (U21) zijn opnieuw erkend.

Lees meer
RTC’s: geen selectietoernooi en -wedstrijden
Nationale selecties
RTC’s: geen selectietoernooi en -wedstrijden

Als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus gaan het geplande RTC-selectietoernooi (U17 en U19), de Pre-Challenge (U15) en de (oefen)wedstrijden voor regionale talentencentra niet door.

Lees meer
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro
Partners
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro

Tijdens het aankomende zaalseizoen worden de duels in de Korfbal League en Hoofdklasse gespeeld met de ERIMA Equal Pro. Deze speciaal voor het korfbal ontwikkelde bal van KNKV-partner ERIMA kan zowel op het veld als in de zaal gebruikt worden.

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Competitie
Routekaart competitie