FAQ competitie

Hoe kan ik de privacy status in de KNKV Wedstrijdzaken app wijzigen

In de KNKV Wedstrijdzaken app staan gegevens over jou als lid en ook van andere leden opgenomen in een profiel. Het is mogelijk om de gegevens van andere leden in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken app. Welke gegevens er kunnen worden ingezien door andere leden, hangt af van de privacy status.

De KNKV Wedstrijdzaken app kent vier privacy-niveaus, namelijk:

• een volledig open profiel (naast naam en foto, zijn ook andere gegevens van jouw profiel zichtbaar);
  • een ‘normaal’ profiel (naam en foto zijn zichtbaar);
  • een beperkt profiel (alleen de naam is zichtbaar); en
  • een volledig afgeschermd profiel (zowel naam alsook de foto zijn afgeschermd).

De instellingen van jouw profiel kan je natuurlijk wijzigen naar het privacy niveau wat jij graag zou willen. Zo maak jij de keuze welke gegevens voor andere leden zichtbaar zijn. Je kan de privacy status van jouw eigen profiel wijzigen via het scherm “Mijn persoonsgegevens” (te raadplegen via Menu -> Instellingen -> Mijn persoonsgegevens). In dit scherm wordt door elke gebruiker een keuze gemaakt voor een privacy status door middel van het aanvinken van de gewenste status.

Ouders van minderjarige kinderen

Als ouder is het ook mogelijk om het account van een kind onder de 16 jaar te beheren. Zo kan ook de privacy status van jouw kind worden beheerd. Het wijzigen van de privacy status gaat via het scherm “Mijn kinderen” (te raadplegen via Menu -> Instellingen -> Mijn kinderen). Je kan hier alles van je kind zien en beheren.

Voor meer informatie over privacy status en de wijze waarop je het profiel kan wijzigen, verwijzen wij naar deze link: https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/90...

Verzoek aan de vereniging voor wijziging van de privacy status

Je vereniging kan de privacy status van je profiel ook voor u wijzigen. Je dient dit verzoek aan je vereniging te richten. Dit kan alleen door de status verder te beperken (dus meer privacy te waarborgen). Het zichtbaar maken van meer gegeven kan alleen op jouw eigen initiatief.

Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door KNKV, verwijzen wij naar ons privacy statement.