Skip to the main content

Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!

Korfbalaanbod Opleidingen Trainers

De Kangoeroe Klup is al jaren een belangrijke doelgroep voor veel verenigingen. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar en hun ouders maken via de Kangoeroe Klup op jonge leeftijd kennis met de korfbalsport en de vereniging. Hoe beter de Kangoeroe Klup wordt georganiseerd, hoe soepeler de overgang naar de F-jeugd verloopt. Daarmee is de kans groter dat kinderen worden gebonden aan de vereniging. Een goede Kangoeroe Klup met goede trainers is dus van onschatbare waarde.

Vanuit deze gedachte bieden we als KNKV gratis de clinic ‘Veelzijdig Bewegen’ aan voor (potentiële) trainers van de Kangoeroe Klup. Tijdens deze clinic krijgen de trainers tips en tricks om hun Kangoeroetrainingen te verbeteren. Bijvoorbeeld over het geven van een leuke, gevarieerde training, over het optimaal gebruiken van materialen en over het gedifferentieerd aanbieden van oefeningen. Ook de overgang van de Kangoeroe Klup naar de F-jeugd komt aan bod.

12 verenigingen door het hele land

De clinics worden kosteloos aangeboden bij 12 verenigingen door het hele land en verzorgd door een KNKV-docent. Wil jij de Kangoeroe Klup bij jouw vereniging naar een hoger niveau tillen? Kijk dan hier voor het overzicht van de locaties, data en tijden van de clinics Veelzijdig Bewegen en meld je trainer(s) aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaande video!

De Kangoeroe Klup wordt mede mogelijk gemaakt door RCN Vakantieparken.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!