Skip to the main content

Kangoeroe Klup vragenuur woensdag 25 november. Nog een paar plekken vrij.

Korfbalaanbod

Heb je vragen die te maken hebben met korfbal voor de jongste jeugd? Bijvoorbeeld hoe kun je omgaan met de huidige situatie dat ouders niet aanwezig mogen zijn bij de training of hoe vind je trainers voor deze doelgroep? Meld je nog snel aan voor het Kangoeroe Klup vragenuur woensdag 25 november, er zijn nog een paar plekken vrij.

Op woensdag 25 november om 20.00 uur zitten ervaringsdeskundige Anne van Arkel (KVS), productspecialist Dolf Nijbroek (KNKV), korfbalspecialist Barry Schep (KNKV) en verenigingsadviseur Rick Memelink (KNKV) voor je klaar om jouw vragen over de Kangoeroe Klup te beantwoorden. Ook kun je kennis delen met andere verenigingen.

Voor het online Kangoeroe Klup vragenuur zijn nog een paar plekken vrij. Geef je daarom nog snel op via dit formulier.

Meer informatie

Alle informatie over de Kangoeroe Klup vind je op kangoeroeklup.nl.  Ook kun je tot 23 december meedoen aan de fotowedstrijd! Maak tijdens de training een originele foto, verwerk zoveel mogelijk elementen uit het fotospel in de foto, mail de foto vóór 23 december naar communicatie@knkv.nl. De kangoeroes Scoro, Jumper, Funny en Spurt geven ballen weg aan de Kangoeroe Klup met de mooiste en leukste foto.

 

Gerelateerde artikelen

Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball

Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.

Lees meer
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
Best practice Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien

De Kangoeroe Klup van Roda is de laatste jaren flink gegroeid. Door de trainingen naar de gymzaal van een school te verplaatsen, verwelkomde de vereniging in één klap achttien nieuwe kangoeroes.

Lees meer
Innovatieve oplossingen sport(evenementen)
Korfbalaanbod
Innovatieve oplossingen sport(evenementen)

Heb jij een innovatieve oplossing voor het veilig en verantwoord openstellen van sportevenementen voor publiek én voor de hygiëne en luchtkwaliteit van binnensportaccommodaties? Sportinnovator en het Topteam Sport hebben een innovatiecompetitie opgezet.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers