Skip to the main content

Jan Niebeek nieuwe bondscoach

Na het komende EK in november volgt Jan Niebeek Wim Scholtmeijer op als bondscoach van TeamNL Korfbal. Vandaag tekende Niebeek op het bondsbureau een vierjarig contract. Zijn staf wordt het komende jaar verder ingevuld.

Niebeek is een ervaren en succesvolle Korfbal Leaguecoach en heeft als oud-international en oud-bondscoach van U16 en U19 ervaring met internationaal korfbal. Momenteel is Niebeek trainer van TOP/SolarCompleet. Het eerste grote eindtoernooi waar Niebeek met TeamNL Korfbal naar toe zal werken zijn de World Games in het Amerikaanse Alabama in juli 2021.

Meer hierover lees je op korfbal.nl.

Foto: Marco Spelten, korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

In de spotlight: Brigitte Strijbos
Vrijwilligers
In de spotlight: Brigitte Strijbos
Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight en dit keer is dat Brigitte Strijbos. Brigitte is beoordelaar en begeleider van scheidsrechters in opleiding, houdt zich als secretaris van de District Werkgroep Arbitrage bezig met kwaliteitsbewaking van beoordelaars en brengt als lid van de Regionale Werkgroep Vereniging Centraal arbitrage onder de aandacht bij verenigingen. […]
Lees meer
Zaterdag 16 april: Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy
Zaterdag 16 april: Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy
Aankomende zaterdag is het zover: de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy! Welk team pakt tijdens het grootste binnensportevenement van Nederland de titel? Om 14.00 uur spelen DOS’46 A1 en TOP/LITTA A1 de finale A-jeugd en om 16.00 uur nemen Fortuna/Delta Logistiek en PKC/Vertom het tegen elkaar op in dé Korfbal Leaguewedstrijd van het jaar. Ben […]
Lees meer
Update zaalcompetitie
Competitie
Update zaalcompetitie
In de persconferentie van afgelopen dinsdagavond heeft het kabinet geen versoepelingen voor de sportwereld aangekondigd. De competitie zou nu op z’n vroegst op 30 januari 2021 kunnen starten.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt