Skip to the main content

Interview met Irene van Rijsewijk op Sport Knowhow XL  

KNKV Organisatie

Vandaag verscheen op Sport Knowhow XL een uitgebreid interview met kersverse KNKV-voorzitter Irene van Rijsewijk. Op dit informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt vertelt ze onder andere over gender equality, haar plannen en ambities en hoe ze kijkt naar de toekomst van de korfbalsport.

“We willen zo veel mogelijk mensen laten genieten van korfbal en stellen de vereniging centraal. De korfbalsport is professioneler geworden en dit willen we doortrekken. Het voelt als een cadeau om hier als voorzitter mee bezig te mogen zijn”, aldus Van Rijsewijk. Het hele interview vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KNKV ontvangt 505.934 euro van Nederlandse Loterij
KNKV Organisatie
KNKV ontvangt 505.934 euro van Nederlandse Loterij

Over 2020 ontvangt het KNKV het mooie bedrag van 505.934 euro van Nederlandse Loterij. Dat werd dinsdag bekend tijdens het online evenement Nederlandse Loterij Geeft Door. De totale afdracht van Nederlandse Loterij (NLO) aan de Nederlandse sport – NOC*NSF en 77 sportbonden – bedraagt 45,2 miljoen euro.

Lees meer
Erevoorzitter Rob Meijer koninklijk onderscheiden
KNKV Organisatie
Erevoorzitter Rob Meijer koninklijk onderscheiden

Tijdens een receptie ter ere van zijn afscheid als voorzitter van het KNKV heeft Rob Meijer een koninklijke onderscheiding gekregen. In de kantine van zijn vereniging TOP/LITTA decoreerde Carla Breuer, burgemeester van de gemeente Teylingen, hem zaterdagmiddag als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Lees meer
Terugblik online Breek-de-Weekbijeenkomsten
Best practice Bestuurders KNKV Organisatie Ledenwerving/-behoud
Terugblik online Breek-de-Weekbijeenkomsten

Afgelopen maandag vond de laatste van de drie Breek-de-Weekbijeenkomsten plaats. Deze bestuurlijke ontmoetingen die in het teken stonden van ‘inspiratie en verandering’ werden dit jaar online gehouden. Ruim 260 deelnemers van zo’n …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders