Skip to the main content

Inspiratie, ervaringen en successen in nieuwste KNKV Magazine

Best practice

Zeven korfbalverenigingen uit Den Haag werken gezamenlijk aan de regionale groei van de korfbalsport en korfbalvereniging Fortissimo plukt de vruchten van trainersbegeleiding. De successen van deze verenigingen komen voort uit een goede aanpak. In het nieuwste KNKV Magazine vertellen deze verenigingen over hun aanpak en over hun resultaten. Je vindt het nieuwste magazine hier.

In deze editie kom je ook meer te weten over een aantal KNKV-vrijwilligers. Zo vertelt Elline Diedering over haar functie als lid van de tuchtcommissie en vertellen kersverse bondsraadsleden Lindy van den Heuvel en Stefan van der Padt over hun rol als vertegenwoordigers van verenigingen. Verder vind je informatie over het digitale korfbalcongres dat plaatsvindt van 9 tot en met 13 mei en komt de hervorming van de zaalcompetitie nogmaals aan bod.

KNKV Magazines

Het online KNKV Magazine verschijnt ongeveer één keer per twee maanden. Met de verhalen in het magazine inspireert en informeert het KNKV verenigingen, bestuurders, vrijwilligers, ouders en met relevante verhalen uit de praktijk. De verhalen kunnen ideeën geven voor acties bij je eigen vereniging. Een overzicht van alle magazines vind je hier.

Jouw vereniging in het magazine?

In het magazine staan regelmatig verenigingen in de spotlight, omdat ze succesvol zijn op een bepaald gebied en graag hun ervaringen delen. Heeft jouw vereniging een succesverhaal en deel je graag je ervaring? Meld je vereniging dan aan en wie weet staat je vereniging in de spotlight in het volgende magazine. Als je je verhaal wil delen, stuur dan een e-mail naar communicatie@knkv.nl.

KNKV Magazine direct in je mailbox

Als je het magazine rechtstreeks in je mailbox wilt ontvangen dan kun je je aanmelden via Mijn Korfbal. Na het inloggen kun je je via de optie ‘nieuwsbrieven’ (links) inschrijven voor het magazine. Je dient hiervoor geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

Optimale leesbaarheid

Voor een optimale leesbaarheid van dit responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen in enkele gevallen gewenst zijn. Lees je het magazine op je mobiel dan geeft het in horizontale stand de beste weergave.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KOAG pakt door met externe hulp
Best practice
KOAG pakt door met externe hulp
Korfbalvereniging KOAG zocht het afgelopen jaar uit wat externe partijen kunnen bieden aan de vereniging. Er bleek veel mogelijk en inmiddels krijgt KOAG via het Sportakkoord ondersteuning bij het opstellen van een nieuw beleid en de financiering van opleidingen. Ook krijgt KOAG via het KNKV ondersteuning bij arbitrage en technisch beleid en blijkt de lokale […]
Lees meer
Inkomsten genereren
Best practice
Inkomsten genereren
Inkomsten voor je vereniging genereren kan op verschillende manieren. In de vierde editie van KNKV Magazine worden drie belangrijke pijlers kort toegelicht.
Lees meer
KVS/Maritiem in de race voor ‘Club van het Jaar 2021’
Best practice Ledenwerving/-behoud
KVS/Maritiem in de race voor ‘Club van het Jaar 2021’
Bijna tachtig korfbalverenigingen hebben zich de afgelopen periode genomineerd voor de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’. Nadat er een maand lang gestemd kon worden, werden deze week de gemeente-, provincie- en wildcardwinnaars bekend. Omdat KVS/Maritiem volgens de jury de beste motivatie had om ‘Club van het Jaar’ te worden, won KVS een wildcard. ‘KVS-leden […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd