Skip to the main content

Informatie Korfbal Leaguefinale 17 april

Competitie

Zaterdag 17 april is RTM Stage in Rotterdam Ahoy het decor van de Korfbal Leaguefinale. Zaterdag 10 april spelen de vier sterkste clubs van dit seizoen in Sassenheim (TOP/LITTA tegen PKC/Vertom) en Koog aan de Zaan (KZ/Thermo4U tegen Fortuna Delta Logistiek) de return in de tweede play-offronde.

De Korfbal Leaguefinale start 17 april om 16.00 uur en wordt live uitgezonden door de NOS. Ook wordt – ook van deze eindstrijd – op Eyecons.com een live-uitzending verzorgd door de livestreamcrews van de Korfbal Leagueclubs.

De seizoensontknoping moet dit jaar helaas zonder publiek plaatsvinden. Daarom hebben het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy gekozen voor RTM Stage in Rotterdam Ahoy: een nieuwe state of the art concert- en theatervenue, die beide teams en de vele kijkers thuis een prachtige setting biedt.

Pers Korfbal Leaguefinale

Vertegenwoordigers van de media kunnen zich voor de Korfbal Leaguefinale aanmelden via korfbalfinale.nl. Daar staan ook alle spelregels om voor de pers alles in goede banen te laten verlopen. Zo is er onder andere sprake van een strikt coronaprotocol.

 

Samenvatting TOP-PKC

Zaterdag 10 april is de NOS in Sassenheim aanwezig bij de return tussen TOP/LITTA en PKC/Vertom. Een samenvatting van dit play-offduel wordt ’s avonds uitgezonden in het Sportjournaal en in Studio Sport. Afgelopen zaterdag zond de NOS een lange samenvatting uit van het heenduel in Papendrecht, te vinden in het wekelijkse overzicht ‘Korfbal League in de media’.

Korfbal League door de week

Donderdagavond 8 en 15 april kunnen korfbalfans live kijken naar Korfbal League door de week. In dit studioprogramma gaat presentatrice Tessa Hielkema (TOP/LITTA) met haar gast(en) door de Korfbal Leagueweek. Korfbal League door de week, gemaakt door de livestreamcrews van de Korfbal Leagueclubs, begint om 20.00 uur en is live te zien op Eyecons.com.

Korfbalfinale.nl en korfballeague.nl

Alle informatie over de #korfbalfinale vind je op korfbalfinale.nl. Voor alles over de Korfbal League ga je naar korfballeague.nl.

Gerelateerde artikelen

Bestuurlijke noodmaatregel zaalcompetitie 2020-2021
Competitie
Bestuurlijke noodmaatregel zaalcompetitie 2020-2021

Het bondsbestuur heeft donderdag 14 januari 2021 een aantal beslissingen genomen over de zaalcompetitie 2020/2021. Hiervoor is een bestuurlijke noodmaatregel noodzakelijk die hier te vinden is.

Lees meer
'We hebben lang uitgekeken naar deze dag'
Competitie
'We hebben lang uitgekeken naar deze dag'

Aankomende zaterdag belooft een mooie dag te worden! Dan gaat voor veel teams, die lange tijd geen wedstrijden hebben mogen spelen, de competitie weer van start. “We hebben lang uitgekeken naar deze …

Lees meer
Promotie- en degradatieregeling bekend
Competitie
Promotie- en degradatieregeling bekend

De promotie- en degradatieregeling voor de zaalcompetitie is bekend en is vandaag online gezet.

Je vindt de regeling hier.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd