Skip to the main content

Informatie Korfbal Leaguefinale 17 april

Competitie

Zaterdag 17 april is RTM Stage in Rotterdam Ahoy het decor van de Korfbal Leaguefinale. Zaterdag 10 april spelen de vier sterkste clubs van dit seizoen in Sassenheim (TOP/LITTA tegen PKC/Vertom) en Koog aan de Zaan (KZ/Thermo4U tegen Fortuna Delta Logistiek) de return in de tweede play-offronde.

De Korfbal Leaguefinale start 17 april om 16.00 uur en wordt live uitgezonden door de NOS. Ook wordt – ook van deze eindstrijd – op Eyecons.com een live-uitzending verzorgd door de livestreamcrews van de Korfbal Leagueclubs.

De seizoensontknoping moet dit jaar helaas zonder publiek plaatsvinden. Daarom hebben het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy gekozen voor RTM Stage in Rotterdam Ahoy: een nieuwe state of the art concert- en theatervenue, die beide teams en de vele kijkers thuis een prachtige setting biedt.

Pers Korfbal Leaguefinale

Vertegenwoordigers van de media kunnen zich voor de Korfbal Leaguefinale aanmelden via korfbalfinale.nl. Daar staan ook alle spelregels om voor de pers alles in goede banen te laten verlopen. Zo is er onder andere sprake van een strikt coronaprotocol.

 

Samenvatting TOP-PKC

Zaterdag 10 april is de NOS in Sassenheim aanwezig bij de return tussen TOP/LITTA en PKC/Vertom. Een samenvatting van dit play-offduel wordt ’s avonds uitgezonden in het Sportjournaal en in Studio Sport. Afgelopen zaterdag zond de NOS een lange samenvatting uit van het heenduel in Papendrecht, te vinden in het wekelijkse overzicht ‘Korfbal League in de media’.

Korfbal League door de week

Donderdagavond 8 en 15 april kunnen korfbalfans live kijken naar Korfbal League door de week. In dit studioprogramma gaat presentatrice Tessa Hielkema (TOP/LITTA) met haar gast(en) door de Korfbal Leagueweek. Korfbal League door de week, gemaakt door de livestreamcrews van de Korfbal Leagueclubs, begint om 20.00 uur en is live te zien op Eyecons.com.

Korfbalfinale.nl en korfballeague.nl

Alle informatie over de #korfbalfinale vind je op korfbalfinale.nl. Voor alles over de Korfbal League ga je naar korfballeague.nl.

Gerelateerde artikelen

Voorschot nieuwe spelregels, Nederlandse vertaling volgt
Arbitrage Competitie
Voorschot nieuwe spelregels, Nederlandse vertaling volgt

Zoals eerder aangekondigd heeft de Internationale Korfbal Federatie (IKF) de officiële spelregels van korfbal opnieuw vastgesteld. Deze herziene spelregels gaan in per 1 september 2020.Nadat de IKF half juli het nieuwe spelregeldocument heeft opgeleverd, is het KNKV hard aan de slag gegaan om het document te vertalen en de wijzigingen door te voeren in de betreffende bestuursbesluiten en reglementen.

Lees meer
Corona: competitie, maatregelen, besmettingen en TASO-regeling
Accommodatie Competitie
Corona: competitie, maatregelen, besmettingen en TASO-regeling

Na drie mooie competitieweekenden blikken we vooruit. Hier lees je meer over de zaalcompetitie, aanscherpingen in de veiligheidsregio’s, overige maatregelen, besmettingen en de TASO-regeling.

Lees meer
Update coronaprotocol
Competitie
Update coronaprotocol

Op onze pagina ‘FAQ Corona’ vind je nu de actuele informatie, die uitgaat van de per 3 maart geldende maatregelen. Let op: er heeft abusievelijk heel even een oude tekstversie online gestaan, de huidige versie is de juiste.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering