Skip to the main content

Informatie Korfbal Leaguefinale 17 april

Competitie

Zaterdag 17 april is RTM Stage in Rotterdam Ahoy het decor van de Korfbal Leaguefinale. Zaterdag 10 april spelen de vier sterkste clubs van dit seizoen in Sassenheim (TOP/LITTA tegen PKC/Vertom) en Koog aan de Zaan (KZ/Thermo4U tegen Fortuna Delta Logistiek) de return in de tweede play-offronde.

De Korfbal Leaguefinale start 17 april om 16.00 uur en wordt live uitgezonden door de NOS. Ook wordt – ook van deze eindstrijd – op Eyecons.com een live-uitzending verzorgd door de livestreamcrews van de Korfbal Leagueclubs.

De seizoensontknoping moet dit jaar helaas zonder publiek plaatsvinden. Daarom hebben het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy gekozen voor RTM Stage in Rotterdam Ahoy: een nieuwe state of the art concert- en theatervenue, die beide teams en de vele kijkers thuis een prachtige setting biedt.

Pers Korfbal Leaguefinale

Vertegenwoordigers van de media kunnen zich voor de Korfbal Leaguefinale aanmelden via korfbalfinale.nl. Daar staan ook alle spelregels om voor de pers alles in goede banen te laten verlopen. Zo is er onder andere sprake van een strikt coronaprotocol.

 

Samenvatting TOP-PKC

Zaterdag 10 april is de NOS in Sassenheim aanwezig bij de return tussen TOP/LITTA en PKC/Vertom. Een samenvatting van dit play-offduel wordt ’s avonds uitgezonden in het Sportjournaal en in Studio Sport. Afgelopen zaterdag zond de NOS een lange samenvatting uit van het heenduel in Papendrecht, te vinden in het wekelijkse overzicht ‘Korfbal League in de media’.

Korfbal League door de week

Donderdagavond 8 en 15 april kunnen korfbalfans live kijken naar Korfbal League door de week. In dit studioprogramma gaat presentatrice Tessa Hielkema (TOP/LITTA) met haar gast(en) door de Korfbal Leagueweek. Korfbal League door de week, gemaakt door de livestreamcrews van de Korfbal Leagueclubs, begint om 20.00 uur en is live te zien op Eyecons.com.

Korfbalfinale.nl en korfballeague.nl

Alle informatie over de #korfbalfinale vind je op korfbalfinale.nl. Voor alles over de Korfbal League ga je naar korfballeague.nl.

Gerelateerde artikelen

Definitief programma veldcompetitie najaar gepubliceerd
Competitie
Definitief programma veldcompetitie najaar gepubliceerd
Het programma voor de veldcompetitie voor het najaar is definitief en is vandaag via Sportlink verstuurd naar alle verenigingen. Het altijd actuele programma is ook in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink Club. Het programma wordt de komende dagen in de website geladen. De promotie- en degradatieregelingen worden in de week voorafgaand aan de […]
Lees meer
Competitie-avonden in augustus en september
Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
In het voorjaar heeft team competitie een ronde door Nederland gemaakt om met verenigingen van gedachte te wisselen over het aanpassen van de jeugdcompetitie. Om verder in te zoomen op deze inhoud en dit breder te trekken, organiseren we in augustus en september een nieuwe ronde competitie-avonden. Deze avonden gaan niet alleen over de jeugdcompetitie, […]
Lees meer
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Competitie
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft het KNKV verenigingen bevraagd over de opzet van de veldcompetitie. Hierbij was de vraag of de huidige opzet van een veldcompetitie in poules van acht ploegen verdeeld over het najaar en voorjaar nog voldeed aan de behoefte van verenigingen en leden. Op basis van de behoefte van […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
Bestuurders KNKV Organisatie
Bijeenkomsten ‘Strategisch plan 2022+’
Opleidingen Trainers
Aanmelden KT2- en KT3-opleidingen seizoen 2022-2023