Skip to the main content

In memoriam: Jan Baylé

KNKV Organisatie

Ons heeft het bericht bereikt dat Jan Baylé op 83-jarige leeftijd is overleden. Hij was lid van de districtswerkgroep Competitie en drager van het ereteken van district Noord.

Jan Baylé was ook erevoorzitter van DOS’46. Tijdens zijn voorzitterschap behaalden de Nijeveners in 1982 de eerste landstitel in de historie van de vereniging. Op de website van DOS’46 staat de rouwkaart en een uitgebreid in memoriam.

Het KNKV is Jan Baylé dankbaar voor zijn bijdrage aan de korfbalsport en wenst zijn familie en naasten sterkte met het verwerken van dit verlies.

Gerelateerde artikelen

Extra bondsraadsvergadering op 22 april
KNKV Organisatie
Extra bondsraadsvergadering op 22 april

Op donderdag 22 april vindt er een extra bondsraadsvergadering plaats. Tijdens deze bondsraad wordt gesproken en gestemd over de aansluiting van het KNKV bij het ISR. Deze extra bondsraad is ingelast in …

Lees meer
China en KNKV verstevigen band
KNKV Organisatie
China en KNKV verstevigen band

Tijdens de Korfbal Challenge hebben China en het KNKV afgesproken hun samenwerking te intensiveren. De landen zullen deelnemen aan toernooien in elkaars land en Nederlandse experts gaan in China helpen bij het opzetten van jeugdkorfbal.

Lees meer
Aangepaste telefonische bereikbaarheid
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

In verband met de aankomende feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast. Het KNKV is op Goede Vrijdag (2 april) en op tweede paasdag (5 april) niet telefonisch bereikbaar. Op …

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Gezonde sportomgeving
Op weg naar een gezondere sportomgeving
Best practice Bestuurders
Inspirerende verhalen in het zevende KNKV Magazine
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio