Skip to the main content

In memoriam: Jan Baylé

KNKV Organisatie

Ons heeft het bericht bereikt dat Jan Baylé op 83-jarige leeftijd is overleden. Hij was lid van de districtswerkgroep Competitie en drager van het ereteken van district Noord.

Jan Baylé was ook erevoorzitter van DOS’46. Tijdens zijn voorzitterschap behaalden de Nijeveners in 1982 de eerste landstitel in de historie van de vereniging. Op de website van DOS’46 staat de rouwkaart en een uitgebreid in memoriam.

Het KNKV is Jan Baylé dankbaar voor zijn bijdrage aan de korfbalsport en wenst zijn familie en naasten sterkte met het verwerken van dit verlies.

Gerelateerde artikelen

Terugblik extra bondsraad 22 april
KNKV Organisatie
Terugblik extra bondsraad 22 april
Op donderdag 22 april vond een extra online bondsraad plaats over het thema ISR. Het bondsbestuur gaf nadere uitleg over het thema en behandelde de input die vanuit de onafhankelijke commissies was binnengekomen. Op donderdag 6 mei volgt een volgende extra online bondsraad over de aansluiting van het KNKV bij het ISR.
Lees meer
Bondsraadsvergadering 19 juni
KNKV Organisatie
Bondsraadsvergadering 19 juni
Zaterdag 19 juni vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. Het hoofdthema van deze vergadering is ‘Jaarplan en begroting 2021-2022’. Tijdens deze vergadering wordt ook aandacht besteed aan het afzwaaien van enkele bondsraadsleden als gevolg van het aflopen van hun zittingstermijn. De volledige agenda en bijbehorende stukken voor de bondsraad vind je hier. Zaterdag vindt er ook een […]
Lees meer
Vacature: directiesecretaris
KNKV Organisatie
Vacature: directiesecretaris
Ben jij de spin in het web waar de directie en het bestuur van het KNKV blind op kunnen varen? Wil je werken bij een sportieve en moderne organisatie? Dan is het KNKV op zoek naar jou! Als directiesecretaris ben je verantwoordelijk voor de juistheid en het goed laten verlopen, volgen en opvolgen van processen […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd