Skip to the main content

In memoriam: Gerard Bos

KNKV Organisatie

Ons heeft het bericht bereikt dat oud-international Gerard Bos op 87-jarige leeftijd is overleden. Het KNKV is dankbaar voor zijn bijdrage aan de korfbalsport en wenst zijn familie en naasten sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bos kwam 47 keer uit voor het nationale team en was in zijn tijd recordinternational. Daarnaast was hij drager van het KNKV-ereteken en ontving hij de broekhuysenmedaille. Deze medaille wordt uitgereikt aan personen die voor het KNKV bijzondere verdiensten hebben gehad op organisatorisch gebied. Een uitgebreide in memoriam is te vinden op de website van HKV/Ons Eibernest.

 

Gerelateerde artikelen

KT4-opleiding: leerdoelen van cursist zijn uitgangspunt
KNKV Organisatie Trainers
KT4-opleiding: leerdoelen van cursist zijn uitgangspunt
Voor ambitieuze en ervaren korfbaltrainers die zichzelf graag verder willen ontwikkelen tot hoofdcoach, is er de KT4-opleiding. Tijdens deze opleiding ontwikkelen cursisten zichzelf onder leiding van professionals op het gebied van training geven, coachen, trainersbegeleiding en het ontwikkelen van sporttechnisch beleid.
Lees meer
In memoriam: Bob de Die
KNKV Organisatie
In memoriam: Bob de Die
Ons heeft het bericht bereikt dat erelid Bob de Die, voormalig vice-voorzitter van het KNKV en voormalig voorzitter van de Internationale Korfbal Federatie, op 86-jarige leeftijd is overleden.
Lees meer
Terugblik Bondsraadvergadering 27 juni
KNKV Organisatie
Terugblik Bondsraadvergadering 27 juni
Zaterdag 27 juni vond op Papendal de Bondsraadvergadering plaats. Je kunt de vergadering hier terugkijken of teruglezen wat er besproken is.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd