Skip to the main content

In memoriam: Gerard Bos

KNKV Organisatie

Ons heeft het bericht bereikt dat oud-international Gerard Bos op 87-jarige leeftijd is overleden. Het KNKV is dankbaar voor zijn bijdrage aan de korfbalsport en wenst zijn familie en naasten sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bos kwam 47 keer uit voor het nationale team en was in zijn tijd recordinternational. Daarnaast was hij drager van het KNKV-ereteken en ontving hij de broekhuysenmedaille. Deze medaille wordt uitgereikt aan personen die voor het KNKV bijzondere verdiensten hebben gehad op organisatorisch gebied. Een uitgebreide in memoriam is te vinden op de website van HKV/Ons Eibernest.

 

Gerelateerde artikelen

De bestuurlijke KNKV-organisatie ingericht voor verenigingen
Bestuurders KNKV Organisatie
De bestuurlijke KNKV-organisatie ingericht voor verenigingen

Door een heldere en transparante organisatie kun je op de meest effectieve en efficiënte manier relaties onderhouden met leden. Dit was een reden voor het KNKV om de organisatiestructuur onder de loep …

Lees meer
KNKV en RCN breiden samenwerking uit
KNKV Organisatie
KNKV en RCN breiden samenwerking uit

Het KNKV en RCN Vakantieparken verlengden vorige maand, tijdens de slotdag van de Korfbal Challenge in Rotterdam, hun contract met een jaar. De vrijwilligersacties en het zomerprogramma Tour de Camping draait in 2020 dus door.

Lees meer
Vacature stagiair MDT Sport
KNKV Organisatie
Vacature stagiair MDT Sport

Ben jij derde- of vierdejaars student en zoek je een leuke stage in de sportwereld? Het projectteam van Maatschappelijke Dienst Tijd Sport (MDT Sport), een project waaraan het KNKV meedoet, is op …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd