Skip to the main content

In de spotlight: Esther Duindam

Korfbalaanbod Vrijwilligers

Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight en dit keer is dat Esther Duindam. Esther korfbalt al sinds dat ze zes jaar oud was, heeft bij verschillende verenigingen gespeeld en is nu voorzitter van de Studentenkorfbalcommissie (SKC). “Samen met het KNKV kijken we naar hoe we studentenkorfbal zichtbaarder kunnen maken en hoe we verenigingen bewuster kunnen maken van de toegevoegde waarde van studentenkorfbal”, aldus Esther.

Esther begon met korfballen in Apeldoorn. Toen ze ging studeren, werd ze lid van een studentenkorfbalvereniging. Na veel functies te hebben vervuld bij verenigingen, leek het haar met haar bestuurservaring een mooie uitdaging om zichzelf in te gaan zetten voor het landelijke studentenkorfbal en zo een bredere functie te hebben dan enkel bij de vereniging. Als SKC-lid heeft Esther gevarieerde taken. “Dit brengt veel leuke aspecten met zich mee en vooral veel sociale contacten.” Meer hierover lees je KNKV Magazine.

Gerelateerde artikelen

‘Binnen sporten kan veilig, geef alle sporten de ruimte’
(Sport) Medische zaken Competitie Korfbalaanbod
‘Binnen sporten kan veilig, geef alle sporten de ruimte’
Sporten is niet alleen heel leuk, maar ook heel gezond. Bewegen, inspanning verrichten, maar ook samen zijn en lol maken versterkt ons immuunsysteem en verlaagt onze kans om ziek te worden. “Als georganiseerde sport zetten we ons enorm in voor een goede lobby om de sport zoveel mogelijk open te stellen, maar accepteren we misschien […]
Lees meer
Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule
Korfbalaanbod Partners
Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule
Donderdag was RCN Zeewolde de achtste en laatste halte van de Tour de Camping 2021. Ook deze vierde editie van de inmiddels traditionele tour was meer dan geslaagd.
Lees meer
TeamNL Korfbal op bezoek bij jouw vereniging?
Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud Nationale selecties Verenigingsservice
TeamNL Korfbal op bezoek bij jouw vereniging?
In 2021 gaat TeamNL Korfbal weer naar verenigingen toe! De internationals gaan clinics geven bij verenigingen die iets te vieren hebben én maken een promotietour met een tweedaags korfbalprogramma bij, voor en samen met verenigingen. Twee verschillende activiteiten om de vereniging een extra impuls te geven. Wil je jouw vereniging een boost geven? Vraag dan een clinic aan voor de speciale gelegenheid en/of meld jouw vereniging aan voor de This is Korfball Tour. Aanmelden kan tot 31 januari 2021.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt