Skip to the main content

In de spotlight: Arine Schutte-Klingens

Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight. Dit keer is dat Arine Schutte-Klingens, de secretaris van het districtsbestuur Oost. Als secretaris regelt ze van alles voor haar district, van cadeautjes bij jubilea tot het organiseren van bijeenkomsten. Hiernaast is ze ook wedstrijdsecretaris bij de vereniging waar haar dochters korfballen.

“Door mijn functie als wedstrijdsecretaris bij de vereniging leek het mij interessant om wat meer te weten te komen over korfbal op bestuurlijk niveau. Het leukste aspect van een vrijwilligersfunctie die overkoepelend voor de bond is, is het contact met de andere verenigingen”, aldus Schutte-Klingens. In het KNKV Magazine lees je meer.

Gerelateerde artikelen

Kijk of luister terug: webinar technisch beleid
Trainers
Kijk of luister terug: webinar technisch beleid
Maandag 8 juni vond het eerste webinar technisch beleid plaats. Voor honderdvijftig belangstellenden ging Team Opleidingen in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos over alles wat met technisch beleid te maken heeft.
Lees meer
Bondsraadsvergadering 27 maart 2021
KNKV Organisatie
Bondsraadsvergadering 27 maart 2021
Zaterdag 27 maart vindt de eerste bondsraadsvergadering van dit jaar plaats. De agenda en bijbehorende stukken zijn verstuurd naar alle verenigingen.
Lees meer
Aan de slag met een gezondere sportkantine
Gezondere sportomgeving
Aan de slag met een gezondere sportkantine
Nu sportkantines weer open mogen, kan het een mooi moment zijn om aan de slag te gaan met een gezondere sportkantine. Synergo is inmiddels in het bezit van een zilveren Team:Fit-certificaat. Hier lees je meer over Synergo.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt