Skip to the main content

Vul de verenigingsmonitor in en zie hoe je vereniging ervoor staat

Bestuurders Verenigingsservice

Wil jij weten hoe jouw vereniging ervoor staat ten opzichte van andere verenigingen? Of wil je weten op welke terreinen jouw vereniging nog winst kan behalen? Vul dan de verenigingsmonitor in en krijg toegang tot een persoonlijk Benchmark Dashboard! Hierin kun je jouw vereniging door middel van filters op specifieke onderdelen vergelijken met andere verenigingen. “Dit levert waardevolle inzichten op. Je ziet of je als vereniging voorloopt of achterloopt op tal van terreinen en zo weet je waar je mee aan de slag kunt”, aldus KVS-voorzitter Peter van der Zwan.

De verenigingsmonitor is op 22 april verstuurd naar alle korfbalverenigingen. Verenigingen die de monitor afronden voor 30 juni 2021, krijgen in september toegang tot een persoonlijk Benchmark Dashboard. Na 30 juni is het meer mogelijk om de monitor in te vullen. De eerstvolgende mogelijkheid hiervoor is dan pas weer in 2022. “In het magazine werd duidelijk hoe waardevol het invullen van de monitor is geweest voor KVS/Maritiem. Als je ook wil weten op welke terreinen je winst kan behalen en waarin je uitblinkt, is het slim om snel te starten met het invullen van de vragenlijst”, aldus projectleider Mariska Kool.

Meer informatie en vragen

Op 21 mei hebben alle secretarissen per e-mail een reminderuitnodiging ontvangen voor het invullen van de monitor. Heb jij geen reminder ontvangen, kun je deze ook niet vinden in ‘ongewenste e-mail’ en ben je de uitnodiging die je op 22 april hebt ontvangen ook kwijt, neem dan contact op met Margriet Lemkes via margriet.lemkes@knkv.nl. Meer inhoudelijke informatie over de verenigingsmonitor vind je hier. Heb je een vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of loop je tegen problemen aan? Neem dan contact op met projectleider Mariska Kool via mariska.kool@knkv.nl

Gerelateerde artikelen

Internationale Vrouwendag: NOC*NSF interviewt Irene van Rijsewijk
Bestuurders
Internationale Vrouwendag: NOC*NSF interviewt Irene van Rijsewijk

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. In het kader van deze dag heeft NOC*NSF een artikel gepubliceerd over vrouwelijke bestuurders in de sport. In het artikel vertellen drie vrouwelijke voorzitters van diverse sportbonden …

Lees meer
Consequenties maatregelen verwerkt in FAQ
Verenigingsservice
Consequenties maatregelen verwerkt in FAQ

Wat zijn voor korfbalverenigingen en -fans de consequenties van de additionele kabinetsmaatregelen, die vandaag ingaan? Na overleg met NOC*NSF heeft het KNKV de pagina met veel gestelde vragen en antwoorden – knkv.nl/faqcorona – bijgewerkt.

Lees meer
Servicecijfer KNKV 2018 bekend
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Servicecijfer KNKV 2018 bekend

Sinds 2016 voert het KNKV jaarlijks in juni de servicemeting uit. Op basis van de resultaten kan de KNKV-organisatie ingericht worden om verenigingen nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer

Topartikelen

Trainers
Gratis trainersclinics bij verenigingen in september
Competitie
Juni-competitie is gestart
Bestuurders Verenigingsservice
Vul de verenigingsmonitor in en zie hoe je vereniging ervoor staat