Skip to the main content

‘Het was geweldig om iedereen weer samen te zien’

Competitie

Afgelopen weekend was voor veel korfballers een groot feest. De meeste korfballers hebben lange tijd geen competitie kunnen spelen en afgelopen weekend kon dit weer. Bij verenigingen kwamen mensen weer samen om elkaar te ontmoeten, wedstrijden te spelen en wedstrijden te kijken. Ook Irene van Rijsewijk, voorzitter van het bondsbestuur, was aanwezig op de korfbalvelden. “Het was fantastisch om te zien hoe flexibel en weerbaar onze verenigingen waren in de coronaperiode, maar het was ook geweldig om iedereen weer op en rondom de korfbalvelden samen te zien”, aldus Van Rijsewijk.

Om te vieren dat voor de meeste verenigingen en teams de competitieloze periode eindelijk voorbij is, heeft het KNKV de hashtag #wekorfballenweer gelanceerd. De afgelopen week riep het KNKV verenigingen en korfballers op om door middel van het plaatsen van een foto op social media met de hashtag #wekorfballenweer te laten zien hoe leuk het is om weer te korfballen en hoe gezellig het is bij de korfbalverenigingen. Veel verenigingen en korfballers hebben dit afgelopen weekend laten zien op Facebook, Instagram en Twitter.

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Geen veldcompetitie in het voorjaar
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar

In alle klassen zal dit voorjaar helaas geen veldcompetitie kunnen plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond en het eerder gepresenteerde openingsplan.

Lees meer
Update veld- en zaalcompetitie
Competitie
Update veld- en zaalcompetitie

Er is zojuist een update over de veld- en zaalcompetitie verstuurd naar alle secretariaten, wedstrijdsecretariaten zaal en contactpersonen Competitie. De update vind je ook hier.

Lees meer
Conceptprogramma veldcompetitie najaar 2020
Competitie
Conceptprogramma veldcompetitie najaar 2020

Verenigingen kunnen vanaf vandaag het conceptprogramma veldcompetitie najaar 2020 inzien in Sportlink Club. Mutaties kunnen worden doorgevoerd tot en met 17 augustus. Daarna wordt zo snel mogelijk het programma afgerond.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober