Skip to the main content

‘Het was geweldig om iedereen weer samen te zien’

Competitie

Afgelopen weekend was voor veel korfballers een groot feest. De meeste korfballers hebben lange tijd geen competitie kunnen spelen en afgelopen weekend kon dit weer. Bij verenigingen kwamen mensen weer samen om elkaar te ontmoeten, wedstrijden te spelen en wedstrijden te kijken. Ook Irene van Rijsewijk, voorzitter van het bondsbestuur, was aanwezig op de korfbalvelden. “Het was fantastisch om te zien hoe flexibel en weerbaar onze verenigingen waren in de coronaperiode, maar het was ook geweldig om iedereen weer op en rondom de korfbalvelden samen te zien”, aldus Van Rijsewijk.

Om te vieren dat voor de meeste verenigingen en teams de competitieloze periode eindelijk voorbij is, heeft het KNKV de hashtag #wekorfballenweer gelanceerd. De afgelopen week riep het KNKV verenigingen en korfballers op om door middel van het plaatsen van een foto op social media met de hashtag #wekorfballenweer te laten zien hoe leuk het is om weer te korfballen en hoe gezellig het is bij de korfbalverenigingen. Veel verenigingen en korfballers hebben dit afgelopen weekend laten zien op Facebook, Instagram en Twitter.

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Korfbal League start op z'n vroegst in januari
Competitie
Korfbal League start op z'n vroegst in januari
Het KNKV heeft de Korfbal Leagueverenigingen zaterdag geïnformeerd dat de Korfbal League op z’n vroegst in januari 2021 zal kunnen starten. De competitie-routekaart volgend is het spelen van een volledige competitie in de reguliere poule van twaalf niet meer haalbaar en dus is nu de optie met twee poules van zes van kracht.
Lees meer
Indelingen veldcompetitie
Competitie
Indelingen veldcompetitie
Vandaag is de definitieve indeling van het top- en wedstrijdkorfbal voor de veldcompetitie verstuurd naar alle verenigingen. De competitie start in september.
Lees meer
Routekaart competitie
Competitie
Routekaart competitie
Niemand weet hoe het coronavirus zich zal ontwikkelen. Om verenigingen een perspectief te bieden betreffende de competitie, komt het KNKV vandaag met een routekaart.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt