Skip to the main content

Grote Clubactie gaat zaterdag van start

Financiën Verenigingsservice

Morgen gaat de Grote Clubactie weer van start. Met deze lotenverkoopactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. Vorig jaar deden 250 korfbalverenigingen mee aan deze actie en haalden zij gemiddeld €2025,- op. Door de vorig jaar geïntroduceerde online verkoopmethode is het verkopen van (veel) loten nóg makkelijker geworden. Wil jouw vereniging extra inkomsten binnenhalen? Meedoen aan de actie kan nog steeds!

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in Nederland. Al vijftig jaar zet het verenigingsleven deze actie in om zo extra inkomsten binnen te halen. Van elk verkocht lot van drie euro gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Meedoen aan de actie is eenvoudig en je kunt de actie net zo groot maken als je zelf wilt. Om het jubileum van deze actie te vieren, krijgt elke lotenverkoper die dit jaar minimaal 25 loten verkoopt een Grote Clubactie Medaille cadeau. Meer hierover lees je hier.

Verschillende verkoopmethodes

De Grote Clubactie is vorig jaar vernieuwd en is daardoor eenvoudiger dan ooit. De nieuwe online verkoopmethode betekent minder werk en hogere opbrengst. Naast de online verkoopmethode, kun je uiteraard ook nog steeds loten verkopen via een verkoopboekje, een papieren lot en een superlot. Wil je weten hoe het verkopen van loten werkt en zien hoe simpel dit is? Bekijk dan deze video! Meer over de verkoopmethodes, de mogelijkheden voor extra opbrengsten en hoe je leden kunt motiveren om loten te verkopen lees je hier.

Meer informatie en inschrijven

Wil je meer weten over de Grote Clubactie? Kijk dan op deze website. Wil je jouw vereniging direct inschrijven? Doe dat dan hier.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!