Skip to the main content

Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen

Financiën

Al 250 korfbalverenigingen gaan aankomende zaterdag van start met de Grote Clubactie. Met deze actie kunnen verenigingen extra inkomsten genereren door loten te verkopen. Door nieuwe online ontwikkelingen en gamification wordt het verkopen van loten elk jaar makkelijker en leuker. Wil je deze kans net als deze 250 verenigingen ook niet laten liggen? Schrijf je dan nog snel nog in. Voor extra tips om zo veel mogelijk loten te verkopen kun je deelnemen aan één van de webinars.

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van drie euro gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Het is eenvoudig om mee te doen aan de actie. Je kunt de actie in een paar stappen opzetten en zo groot maken als je zelf wilt. Er zijn diverse methodes om loten te verkopen en de opbrengst te verhogen. Meer over de verkoopmethodes, extra opbrengsten en hoe je leden kunt motiveren lees je hier.

Steeds makkelijker en leuker

Elk jaar komt de Grot Clubactie met nieuwe innovaties, waardoor het steeds makkelijker en leuker wordt om veel loten te verkopen. Zo werd het vorig jaar bijvoorbeeld mogelijk om loten te verkopen via WhatsApp en kunnen leden dit jaar met een nieuwe tool inloggen op een persoonlijke pagina. Via deze pagina kunnen leden loten verkopen zonder langs de deur te gaan en zien ze onder andere hun lotenmeter, de tussenstand, de winacties en kunnen ze badges verdienen.

Inschrijven en webinars volgen

De Grote Clubactie loop tot en met december. Doet jouw vereniging nog niet mee aan de Grote Clubactie en wil jouw vereniging toch nog meedoen? Schrijf je dan in via deze website. Wil je eerst meer informatie over de actie? Kijk dan de webinars terug waarin de hele actie stap voor stap wordt uitgelegd. Wil je extra tips om zo veel mogelijk loten te verkopen? Schrijf je dan in voor een webinar op 28 september of 7 oktober. Meer over de Grote Clubactie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Uitbetaling stayfit-shirts
Financiën
Uitbetaling stayfit-shirts
Veel leden en fans hebben stayfit-shirts besteld om hun vereniging financieel te steunen. ERIMA, Korfbaltotaal en het KNKV hebben deze actie opgezet om verenigingen financieel te steunen in de tijd van het coronavirus.
Lees meer
Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten
Accommodatie Financiën
Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten
Is de omzet van je vereniging door de maatregelen tegen het coronavirus gedaald en heeft je vereniging daardoor moeite met het betalen van vaste lasten? Dan is de TVL-regeling misschien een optie.
Lees meer
Grote Clubactie 2020 en 2021
Financiën
Grote Clubactie 2020 en 2021
De Grote Clubactie brak vorig jaar alle records. Terwijl het verenigingsleven in Nederland stilviel door het coronavirus, hebben leden zich extra hard ingezet voor hun vereniging. 14.336 lotenverkopers van 243 korfbalverenigingen verkochten samen 151.661 loten. Naast dat het aantal deelnemende korfbalverenigingen steeg, nam ook de gemiddelde opbrengst per vereniging met ruim dertien procent toe naar […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd