Skip to the main content

Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen

Financiën

Al 250 korfbalverenigingen gaan aankomende zaterdag van start met de Grote Clubactie. Met deze actie kunnen verenigingen extra inkomsten genereren door loten te verkopen. Door nieuwe online ontwikkelingen en gamification wordt het verkopen van loten elk jaar makkelijker en leuker. Wil je deze kans net als deze 250 verenigingen ook niet laten liggen? Schrijf je dan nog snel nog in. Voor extra tips om zo veel mogelijk loten te verkopen kun je deelnemen aan één van de webinars.

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van drie euro gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Het is eenvoudig om mee te doen aan de actie. Je kunt de actie in een paar stappen opzetten en zo groot maken als je zelf wilt. Er zijn diverse methodes om loten te verkopen en de opbrengst te verhogen. Meer over de verkoopmethodes, extra opbrengsten en hoe je leden kunt motiveren lees je hier.

Steeds makkelijker en leuker

Elk jaar komt de Grot Clubactie met nieuwe innovaties, waardoor het steeds makkelijker en leuker wordt om veel loten te verkopen. Zo werd het vorig jaar bijvoorbeeld mogelijk om loten te verkopen via WhatsApp en kunnen leden dit jaar met een nieuwe tool inloggen op een persoonlijke pagina. Via deze pagina kunnen leden loten verkopen zonder langs de deur te gaan en zien ze onder andere hun lotenmeter, de tussenstand, de winacties en kunnen ze badges verdienen.

Inschrijven en webinars volgen

De Grote Clubactie loop tot en met december. Doet jouw vereniging nog niet mee aan de Grote Clubactie en wil jouw vereniging toch nog meedoen? Schrijf je dan in via deze website. Wil je eerst meer informatie over de actie? Kijk dan de webinars terug waarin de hele actie stap voor stap wordt uitgelegd. Wil je extra tips om zo veel mogelijk loten te verkopen? Schrijf je dan in voor een webinar op 28 september of 7 oktober. Meer over de Grote Clubactie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Update financiële regelingen
Financiën
Update financiële regelingen

Als gevolg van de coronacrisis steunt de overheid de sport met een steunpakket. Vrijdag werd de steunmaatregel TASO gepubliceerd en werd bekend dat er financiële steun komt voor verenigingen met een eigen accommodatie.

Lees meer
‘Samen dragen we een steentje bij’
Financiën
‘Samen dragen we een steentje bij’

DVO/Accountor A1 is één van de ruim 60 teams, die de komende weken een wedstrijd laat sponsoren voor Spieren voor Spieren én voor de eigen vereniging. Teambegeleidster Jolanda van …

Lees meer
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro
Financiën KNKV Organisatie
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro

Het KNKV ontvangt over 2018 het mooie bedrag van 575.759 euro van Nederlandse Loterij. Dit werd donderdag bekend bij het jaarlijkse afdrachtsmoment, ditmaal in het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders