Skip to the main content

Grote Clubactie: beloon je leden met een oorkonde

Financiën

Vorige maand is de Grote Clubactie van start gegaan. Met deze actie kun je op een veilige manier extra inkomsten genereren en veel verenigingen kunnen dit nu goed gebruiken. Het is daarom mooi om te zien dat veel leden zich hiervoor inzetten door zo veel mogelijk loten te verkopen. Wil je de leden die hun uiterste best doen bedanken voor hun inzet? Beloon ze dan met een oorkonde.

Om leden te bedanken voor hun inzet kun je ze belonen met de oorkonde van de 20-loten-actie. Als een lid minstens twintig loten heeft verkocht, heeft het lid recht op een 20-loten-waardebon. Deze bestaat uit een oorkonde en unieke pincode waarmee het lid toegang krijgt tot een pagina waar het lid acties kan verzilveren zoals korting op dagjes uit, gratis entreekaartjes en andere aanbiedingen. Alle acties vind je hier.

Uitleg 20-loten-oorkonde

Vorige week dinsdag hebben alle deelnemende verenigingen een e-mail ontvangen met uitleg over hoe ze snel en eenvoudig alle leden die twintig loten of meer hebben verkocht kunnen voorzien van de 20-loten-oorkonde met bijbehorende acties. Meer informatie over de 20-loten-waardebon vind je hier.

Meedoen en meer informatie

Ondanks dat de Grote Clubactie al een tijdje gestart is kun je je nog steeds inschrijven en meedoen. De actie loopt namelijk nog tot eind november. Door nieuwe digitale mogelijkheden is het verkopen van loten dit jaar veilig en nog eenvoudiger. Alle informatie over de Grote Clubactie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Enquête stijging energielasten sportverenigingen
Accommodatie Financiën
Enquête stijging energielasten sportverenigingen
De afgelopen tijd zijn de energielasten flink gestegen. Voor sommige sportverenigingen zijn de kosten zelfs meer dan verdubbeld. Om een goed beeld te krijgen van de gevolgen van de stijgingen van de energielasten voor sportverenigingen, heeft NOC*NSF een enquête opgesteld. Door de resultaten van vele sportverenigingen te bundelen, kan NOC*NSF een vuist maken richting de […]
Lees meer
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro
Financiën KNKV Organisatie
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro
Het KNKV ontvangt over 2018 het mooie bedrag van 575.759 euro van Nederlandse Loterij. Dit werd donderdag bekend bij het jaarlijkse afdrachtsmoment, ditmaal in het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam.
Lees meer
Acties om je vereniging te steunen
Best practice Financiën
Acties om je vereniging te steunen
In deze bijzondere tijd zijn er bij veel verenigingen diverse acties opgezet om extra inkomsten te genereren en zo de vereniging te steunen. Laat je inspireren door deze mooie voorbeelden!
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt