Skip to the main content

Grote Clubactie 2021 en 2022

Financiën

Met een opbrengst van ruim 10,7 miljoen euro brak de Grote Clubactie in 2021 weer alle records. Dit jaar werd het hoogste bedrag ooit opgehaald door en voor de 5.267 deelnemende verenigingen. De 250 deelnemende korfbalverenigingen verkochten samen ruim 17.000 loten meer dan het jaar ervoor. Niet alleen het aantal deelnemende korfbalverenigingen en verkochte loten steeg, de opbrengst voor de korfbalverenigingen was 506.265 euro, ruim 50.000 euro meer dan het jaar ervoor. De gemiddelde opbrengst per vereniging komt op 2.025 euro. Een succesvolle en kansrijke actie waaraan je ook in 2022 weer kunt meedoen en je opbrengst van 2021 kunt verdubbelen.

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van drie euro gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Meedoen aan de Grote Clubactie is eenvoudig. Je kunt de actie binnen een paar stappen opzetten en zo groot maken als je zelf wilt. De Grote Clubactie start dit jaar medio/eind september 2022. Meer informatie vind je op de website van de Grote Clubactie.

Inschrijven voor 2022

Sinds deze maand kun je je inschrijven voor de Grote Clubactie van 2022. Na inschrijving ontvang je inloggegevens voor de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving. In de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving en per e-mail blijf je op de hoogte van alle belangrijke momenten voor de Grote Clubactie 2022. Inschrijven kan via deze website.

Maak kans op een verdubbeling van de opbrengst van 2021

Korfbalverenigingen die in 2021 hebben deelgenomen hebben via de post een uniek ‘Grote Clubactie lot’ ontvangen uit 1972. Een knipoog naar het 50-jarig jubileum van de Grote Clubactie. De verenigingen die dit lot uiterlijk 14 februari activeren, schrijven zich daarmee direct in voor de actie van 2022 en maken kans om de opbrengst van 2021 nogmaals te winnen.

Gerelateerde artikelen

Grote Clubactie 2020 en 2021
Financiën
Grote Clubactie 2020 en 2021
De Grote Clubactie brak vorig jaar alle records. Terwijl het verenigingsleven in Nederland stilviel door het coronavirus, hebben leden zich extra hard ingezet voor hun vereniging. 14.336 lotenverkopers van 243 korfbalverenigingen verkochten samen 151.661 loten. Naast dat het aantal deelnemende korfbalverenigingen steeg, nam ook de gemiddelde opbrengst per vereniging met ruim dertien procent toe naar […]
Lees meer
Update financiële regelingen
Financiën
Update financiële regelingen
Als gevolg van de coronacrisis steunt de overheid de sport met een steunpakket. Vrijdag werd de steunmaatregel TASO gepubliceerd en werd bekend dat er financiële steun komt voor verenigingen met een eigen accommodatie.
Lees meer
‘Samen dragen we een steentje bij’
Financiën
‘Samen dragen we een steentje bij’
DVO/Accountor A1 is één van de ruim 60 teams, die de komende weken een wedstrijd laat sponsoren voor Spieren voor Spieren én voor de eigen vereniging. Teambegeleidster Jolanda van Golberdinge maakte de actie aan en ziet dat haar A1 al 26 sponsors verzameld heeft. “Voor alle kinderen is het belangrijk dat ze kunnen sporten. Voor […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd