Skip to the main content

Grote Clubactie 2021 en 2022

Financiën

Met een opbrengst van ruim 10,7 miljoen euro brak de Grote Clubactie in 2021 weer alle records. Dit jaar werd het hoogste bedrag ooit opgehaald door en voor de 5.267 deelnemende verenigingen. De 250 deelnemende korfbalverenigingen verkochten samen ruim 17.000 loten meer dan het jaar ervoor. Niet alleen het aantal deelnemende korfbalverenigingen en verkochte loten steeg, de opbrengst voor de korfbalverenigingen was 506.265 euro, ruim 50.000 euro meer dan het jaar ervoor. De gemiddelde opbrengst per vereniging komt op 2.025 euro. Een succesvolle en kansrijke actie waaraan je ook in 2022 weer kunt meedoen en je opbrengst van 2021 kunt verdubbelen.

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van drie euro gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Meedoen aan de Grote Clubactie is eenvoudig. Je kunt de actie binnen een paar stappen opzetten en zo groot maken als je zelf wilt. De Grote Clubactie start dit jaar medio/eind september 2022. Meer informatie vind je op de website van de Grote Clubactie.

Inschrijven voor 2022

Sinds deze maand kun je je inschrijven voor de Grote Clubactie van 2022. Na inschrijving ontvang je inloggegevens voor de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving. In de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving en per e-mail blijf je op de hoogte van alle belangrijke momenten voor de Grote Clubactie 2022. Inschrijven kan via deze website.

Maak kans op een verdubbeling van de opbrengst van 2021

Korfbalverenigingen die in 2021 hebben deelgenomen hebben via de post een uniek ‘Grote Clubactie lot’ ontvangen uit 1972. Een knipoog naar het 50-jarig jubileum van de Grote Clubactie. De verenigingen die dit lot uiterlijk 14 februari activeren, schrijven zich daarmee direct in voor de actie van 2022 en maken kans om de opbrengst van 2021 nogmaals te winnen.

Gerelateerde artikelen

Extra inkomsten genereren met de Grote Clubactie
Financiën
Extra inkomsten genereren met de Grote Clubactie

Met de Grote Clubactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. De actie start dit jaar op 18 september en je kunt nu al beginnen met de voorbereidingen. Zo kun je bijvoorbeeld …

Lees meer
Subsidieregeling BOSA in 2020
Accommodatie Financiën
Subsidieregeling BOSA in 2020

Ook in 2020 kunnen verenigingen die gaan investeren in materialen, de accommodatie of werkzaamheden laten verrichten ten behoud van de accommodatie een aanvraag indienen voor de subsidieregeling BOSA. Lees hier meer.

Lees meer
Acties om je vereniging te steunen
Best practice Financiën
Acties om je vereniging te steunen

In deze bijzondere tijd zijn er bij veel verenigingen diverse acties opgezet om extra inkomsten te genereren en zo de vereniging te steunen. Laat je inspireren door deze mooie voorbeelden!

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders