Skip to the main content

Grote Clubactie 2020

Financiën

In deze periode kunnen veel verenigingen extra inkomsten goed gebruiken. Door mee te doen aan de Grote Clubactie kun je eenvoudig extra inkomsten genereren. Bij deze lotenverkoopactie gaat tachtig procent van de opbrengst direct naar de vereniging. De Grote Clubactie start op 19 september 2020. Inschrijven en bestellingen plaatsen is al mogelijk.

De Grote Clubactie was vorig jaar voor veel korfbalverenigingen een groot succes. 12.200 lotenverkopers van 234 korfbalverenigingen verkochten samen 128.767 loten. De verenigingen haalden hiermee in totaal €386.301,- op, een gemiddeld bedrag van €1.651,- per vereniging. De drie verenigingen met de meeste verkochte loten haalden meer dan €7.500,- op.

Verantwoord loten verkopen

Om in de periode van het coronavirus op een verantwoorde manier loten te verkopen zijn er dit jaar nieuwe verkoopmethodes. Zo zijn er verkoopboekjes met een persoonlijke QR-code om contactloos betalen mogelijk te maken, kun je online loten verkopen en kun je loten verkopen via WhatsApp. Welke verkoopmethodes je kunt inzetten lees je hier.

Meedoen aan de Grote Clubactie

Als jouw vereniging wil meedoen aan deze actie kun je je vereniging inschrijven. Je blijft dan op de hoogte van het laatste nieuws en na het inschrijven kun je direct een bestelling plaatsen. Als je al eerder hebt meegedaan aan de actie kun je inloggen en een bestelling plaatsen. Het stappenplan kan je helpen een succesvolle Grote Clubactie op te zetten. Meer informatie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Licenties Auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie Financiën
Licenties Auteursrechten muziek en beeld
Wordt bij jullie in de kantine muziek gedraaid? Of kijken jullie wel eens een wedstrijd op de tv die in de accommodatie hangt? Dan kan het zijn dat je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor moet hebben.
Lees meer
Grote Clubactie 2021 en 2022
Financiën
Grote Clubactie 2021 en 2022
Met een opbrengst van ruim 10,7 miljoen euro brak de Grote Clubactie in 2021 weer alle records. Dit jaar werd het hoogste bedrag ooit opgehaald door en voor de 5.267 deelnemende verenigingen. De 250 deelnemende korfbalverenigingen verkochten samen ruim 17.000 loten meer dan het jaar ervoor. Niet alleen het aantal deelnemende korfbalverenigingen en verkochte loten […]
Lees meer
Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen
Financiën Korfbalaanbod
Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen
Voor het versterken, verbeteren of vernieuwen van het korfbalaanbod voor inclusieve doelgroepen kunnen verenigingen sportstimuleringsbudget aanvragen. Dit budget kun je onder andere gebruiken voor de promotie van de sportactiviteiten voor inclusieve doelgroepen, het aanschaffen van specifiek sportmateriaal voor deze doelgroep of om een samenwerking op te zetten met bijvoorbeeld een revalidatiecentrum, zorgcentrum, wijkcentrum of verzorgingstehuis. […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt