Skip to the main content

Grote Clubactie 2020 en 2021

Financiën

De Grote Clubactie brak vorig jaar alle records. Terwijl het verenigingsleven in Nederland stilviel door het coronavirus, hebben leden zich extra hard ingezet voor hun vereniging. 14.336 lotenverkopers van 243 korfbalverenigingen verkochten samen 151.661 loten. Naast dat het aantal deelnemende korfbalverenigingen steeg, nam ook de gemiddelde opbrengst per vereniging met ruim dertien procent toe naar €1872,-. Ook in 2021 kun je weer meedoen.

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van drie euro gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Meedoen aan de Grote Clubactie is eenvoudig. Je kunt de actie binnen een paar stappen opzetten en zo groot maken als je zelf wilt. De Grote Clubactie start dit jaar op 18 september 2021. Meer informatie vind je op de website en in de digitale informatiefolder.

Inschrijven voor 2021

Sinds deze maand kun je je inschrijven voor de Grote Clubactie van 2021. Door je nu alvast in te schrijven blijf je via e-mail op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de actie. Op deze manier mis je nooit een update of een belangrijk moment. Als je je hebt ingeschreven dan ontvang je in februari, zodra de bestelmodule open gaat, een e-mail dat je verkoopmateriaal kunt bestellen. Inschrijven kan via deze website.

Gerelateerde artikelen

Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen
Financiën
Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen

Al 250 korfbalverenigingen gaan aankomende zaterdag van start met de Grote Clubactie. Met deze actie kunnen verenigingen extra inkomsten genereren door loten te verkopen. Door nieuwe online ontwikkelingen en gamification wordt het …

Lees meer
Tegemoetkoming in verband met corona
Financiën
Tegemoetkoming in verband met corona

Half januari werd bekend dat de zaalcompetitie, met uitzondering van de (Reserve) Korfbal League, definitief niet doorgaat. Om verenigingen te helpen in deze bijzondere tijd, komt het KNKV …

Lees meer
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro
Financiën KNKV Organisatie
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro

Het KNKV ontvangt over 2018 het mooie bedrag van 575.759 euro van Nederlandse Loterij. Dit werd donderdag bekend bij het jaarlijkse afdrachtsmoment, ditmaal in het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders