Skip to the main content

Ger Kaldenberg benoemd tot Lid van Verdienste

Op de eerste dag van de Korfbal Challenge in Rotterdam is Ger Kaldenberg door KNKV-directeur Kees Rodenburg benoemd tot Lid van Verdienste van het KNKV.

Ger Kaldenberg was ruim 30 jaar een betrokken en betrouwbaar lid van de Medische Commissie. Namens die commissie was hij contactpersoon voor de landelijke scheidsrechterscommissie en regelde hij onder andere de medische keuringen en de scheidsrechterstesten. Daarnaast was hij enkele jaren arts bij de zaalkorfbalfinales.

Ook was hij arts van de jeugdselecties. Kaldenberg heeft aangegeven te stoppen als lid van de Medische Commissie. Om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet en toewijding heeft de directie hem voorgedragen als Lid van Verdienste.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Definitief zaalprogramma gepubliceerd
Competitie
Definitief zaalprogramma gepubliceerd

Het programma voor de zaalcompetitie is definitief en is zojuist vanuit Sportlink verstuurd naar alle verenigingen. Het altijd actuele programma is ook in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink …

Lees meer
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen
Accommodatie Competitie
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen

In de video blikt Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie, vooruit op de competitie. Ook laat ckc Maassluis zien welke maatregelen het heeft getroffen om sporters en supporters zo goed mogelijk te kunnen ontvangen.

Lees meer
Update maatregelen coronavirus
Verenigingsservice
Update maatregelen coronavirus

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van dinsdagavond over de kabinetsmaatregelen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus, heeft NOC*NSF het sportprotocol geüpdatet.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders