Skip to the main content

Extra inkomsten met Grote Clubactie: meedoen kan nog steeds

Financiën

Halverwege september ging de Grote Clubactie van start. Met deze actie kun je op een veilige manier extra inkomsten genereren voor je vereniging, iets wat juist nu enorm waardevol is. Door de nieuwe digitale mogelijkheden is het verkopen van loten veilig en nóg eenvoudiger. De actie loopt tot eind november en meedoen kan nog steeds.

Dit jaar kun je naast de reguliere manieren van verkoop ook loten verkopen door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp. Zo kunnen kopers ondanks het coronavirus op een verantwoorde manier loten kopen. Inmiddels zijn er al bijna één miljoen loten verkocht, waarvan ruim de helft online.

Meedoen aan de Grote Clubactie

Ruim vijfduizend sportverenigingen doen dit jaar mee aan de actie, waaronder ook 237 korfbalverenigingen. Wil je ook meedoen aan deze actie waarbij maar liefst tachtig procent van de opbrengst direct naar je vereniging gaat? Schrijf je dan in via deze website. Meer over de Grote Clubactie lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Grote Clubactie 2020 en 2021
Financiën
Grote Clubactie 2020 en 2021
De Grote Clubactie brak vorig jaar alle records. Terwijl het verenigingsleven in Nederland stilviel door het coronavirus, hebben leden zich extra hard ingezet voor hun vereniging. 14.336 lotenverkopers van 243 korfbalverenigingen verkochten samen 151.661 loten. Naast dat het aantal deelnemende korfbalverenigingen steeg, nam ook de gemiddelde opbrengst per vereniging met ruim dertien procent toe naar […]
Lees meer
TASO-regeling: subsidie aanvragen kan tot en met zondag
Financiën
TASO-regeling: subsidie aanvragen kan tot en met zondag
Tot en met zondag kunnen verenigingen die niet in aanmerking komen voor generieke steunmaatregelen en ten minste twintig procent omzetverlies hebben geleden als gevolg van de coronamaatregelen via de TASO-regeling subsidie aanvragen.
Lees meer
Uitbetaling stayfit-shirts
Financiën
Uitbetaling stayfit-shirts
Veel leden en fans hebben stayfit-shirts besteld om hun vereniging financieel te steunen. ERIMA, Korfbaltotaal en het KNKV hebben deze actie opgezet om verenigingen financieel te steunen in de tijd van het coronavirus.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt