Skip to the main content

Extra bondsraadvergadering

KNKV Organisatie

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd de reglementaire uitwerking van de bestuurlijke herinrichting besproken. De statutaire wijzigingen zijn toen niet aangenomen omdat het vereiste quorum niet werd behaald. Om alsnog goedkeuring te verkrijgen voor de benodigde wijzigingen is er een extra bondsraadvergadering op dinsdag 29 december om 19.00 uur.

Het vereiste quorum is tijdens de afgelopen bondsraadvergadering niet behaald omdat er niet genoeg bondsraadsleden aanwezig waren. Tijdens de aankomende bondsraad wordt daarom opnieuw gestemd. Deze bondsraad is niet via livestream te volgen. De wijzigingen worden achteraf opgenomen in de besluitenlijst.

Agenda en bijbehorende stukken

De agenda voor de aankomende bondsraad vind je hier. Een toelichting op de extra bondsraad vind je hier. De reglementaire uitwerking notitie ‘bestuurlijke herinrichting’ vind je hier. De overige wijzigingen vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Interview met Irene van Rijsewijk op Sport Knowhow XL   
KNKV Organisatie
Interview met Irene van Rijsewijk op Sport Knowhow XL  
Vandaag verscheen op Sport Knowhow XL een uitgebreid interview met kersverse KNKV-voorzitter Irene van Rijsewijk. Op dit informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt vertelt ze onder andere over gender equality, haar plannen en ambities en hoe ze kijkt naar de toekomst van de korfbalsport. “We willen zo veel mogelijk mensen laten genieten van korfbal en stellen […]
Lees meer
KNKV en Rotterdam Topsport bundelen opnieuw krachten
KNKV Organisatie
KNKV en Rotterdam Topsport bundelen opnieuw krachten
Het KNKV en Rotterdam Topsport werken de komende vijf jaar samen om de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy tot grote hoogten te doen laten stijgen. Op de slotdag van de Korfbal Challenge tekenden beide partijen het contract.
Lees meer
Telefonische bereikbaarheid 18 en 20 april
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid 18 en 20 april
Maandag 18 en woensdag 20 april is het KNKV niet telefonisch bereikbaar in verband met Pasen en een personeelsbijeenkomst. De overige werkdagen is het KNKV die week wel gewoon telefonisch bereikbaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk. Het KNKV is op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 9.00 […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd