Skip to the main content

Extra bondsraadvergadering

KNKV Organisatie

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd de reglementaire uitwerking van de bestuurlijke herinrichting besproken. De statutaire wijzigingen zijn toen niet aangenomen omdat het vereiste quorum niet werd behaald. Om alsnog goedkeuring te verkrijgen voor de benodigde wijzigingen is er een extra bondsraadvergadering op dinsdag 29 december om 19.00 uur.

Het vereiste quorum is tijdens de afgelopen bondsraadvergadering niet behaald omdat er niet genoeg bondsraadsleden aanwezig waren. Tijdens de aankomende bondsraad wordt daarom opnieuw gestemd. Deze bondsraad is niet via livestream te volgen. De wijzigingen worden achteraf opgenomen in de besluitenlijst.

Agenda en bijbehorende stukken

De agenda voor de aankomende bondsraad vind je hier. Een toelichting op de extra bondsraad vind je hier. De reglementaire uitwerking notitie ‘bestuurlijke herinrichting’ vind je hier. De overige wijzigingen vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Terugblik Bondsraadvergadering 27 juni
KNKV Organisatie
Terugblik Bondsraadvergadering 27 juni

Zaterdag 27 juni vond op Papendal de Bondsraadvergadering plaats. Je kunt de vergadering hier terugkijken of teruglezen wat er besproken is.

Lees meer
Korfbal League start online korfbalplatform met Eyecons
KNKV Organisatie
Korfbal League start online korfbalplatform met Eyecons

Met ingang van het komende Korfbal Leagueseizoen zijn alle Korfbal Leagueduels live te zien via een online korfbalplatform, opgezet in samenwerking met Eyecons. Dat hebben het KNKV en de Korfbal Leagueverenigingen onlangs afgesproken met Eyecons, dat momenteel ook een online platform voor live voetbal (Tweede Divisie), live hockey (Hoofdklasse dames en heren) en live honkbal (Hoofdklasse) beheert.

Lees meer
Interview met Irene van Rijsewijk op Sport Knowhow XL   
KNKV Organisatie
Interview met Irene van Rijsewijk op Sport Knowhow XL  

Vandaag verscheen op Sport Knowhow XL een uitgebreid interview met kersverse KNKV-voorzitter Irene van Rijsewijk. Op dit informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt vertelt ze onder andere over gender equality, haar plannen en…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Jongerenorganisaties en sportbonden roepen kabinet op om een stap te zetten voor jongeren
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine