Skip to the main content

Enquête stijging energielasten sportverenigingen

Accommodatie Financiën

De afgelopen tijd zijn de energielasten flink gestegen. Voor sommige sportverenigingen zijn de kosten zelfs meer dan verdubbeld. Om een goed beeld te krijgen van de gevolgen van de stijgingen van de energielasten voor sportverenigingen, heeft NOC*NSF een enquête opgesteld. Door de resultaten van vele sportverenigingen te bundelen, kan NOC*NSF een vuist maken richting de overheid en de politiek om eventueel compenserende maatregelen te treffen.

Om ervoor te zorgen dat NOC*NSF een goed beeld krijgt van de stijgingen van de energielasten voor sportverenigingen, is het waardevol dat zo veel mogelijk sportverenigingen de enquête invullen. Wordt jouw korfbalvereniging geconfronteerd met flinke stijging van de energielasten? Geef dit dan door via deze enquête.

Gerelateerde artikelen

Webinarserie 'Verduurzaming accommodatie'
Accommodatie
Webinarserie 'Verduurzaming accommodatie'
Wil je meer weten over verduurzaming? Naast dat er een gratis begeleidingstraject is, kun je nu ook deelnemen aan één of meerdere gratis webinars over het verduurzamen van je accommodatie.
Lees meer
Terugblik op tweede webinar over duurzaamheid
Accommodatie
Terugblik op tweede webinar over duurzaamheid
Afgelopen woensdag hebben ruim dertig korfbalverenigingen deelgenomen aan het tweede deel van de webinarserie over duurzaamheid. Nadat in het eerste webinar werd ingegaan op het verduurzamingstraject en de financieringsopties, stond dit tweede webinar in het teken van zonnepanelen en ledverlichting. Duurzaamheidsexpert en bestuurder van SportStroom Robert den Ouden vertelde over deze onderwerpen en gaf antwoord […]
Lees meer
Sportstimuleringsbudget inclusieve doelgroepen nog voldoende beschikbaar
Financiën Korfbalaanbod
Sportstimuleringsbudget inclusieve doelgroepen nog voldoende beschikbaar
Het stimuleringsbudget van NOC*NSF voor sport- en beweegstimulering van inclusieve doelgroepen is nog voldoende beschikbaar. Voor het versterken, verbeteren of vernieuwen van het korfbalaanbod voor deze doelgroepen kunnen verenigingen heel 2022 budget aanvragen. Verenigingen kunnen €850,- sportstimuleringsbudget aanvragen. Dit budget is onder andere te gebruiken voor de promotie van de sportactiviteiten voor inclusieve doelgroepen zoals […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd