Skip to the main content

Duels Korfbal League vervroegd

Competitie

In overleg met de Korfbal Leagueverenigingen zijn in de komende drie speelronden de aanvangstijden van enkele duels in de Korfbal League vervroegd. Dit om er, met het oog op de avondklok, voor te zorgen dat de bij deze duels aanwezige personen weer op tijd thuis zijn.

De Korfbal Leagueverenigingen houden ook in hun trainingstijden rekening met de avondklok, zodat ze op dit vlak ook doordeweeks geen – of zo min mogelijk – gebruik hoeven te maken van de uitzonderingspositie, die de Korfbal League als topcompetitie heeft gekregen.

Meer hierover, inclusief het gewijzigde programma, vind je op Korfballeague.nl.

Gerelateerde artikelen

Indelingen veldcompetitie
Competitie
Indelingen veldcompetitie

Vandaag is de definitieve indeling van het top- en wedstrijdkorfbal voor de veldcompetitie verstuurd naar alle verenigingen. De competitie start in september.

Lees meer
Informatie en livestream Korfbal League
Competitie
Informatie en livestream Korfbal League

Vandaag spelen de Korfbal Leagueteams oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Korfbal Leaguecompetitie die over twee weken van start gaat. De oefenwedstrijden kun je volgen via livestream. Alle informatie over de Korfbal League…

Lees meer
Competitieschema seizoen 2021-2022
Competitie
Competitieschema seizoen 2021-2022

Vandaag is het competitieschema voor het seizoen 2021-2022 gepubliceerd en verstuurd naar alle verenigingen. In het schema wordt aangegeven welke weekenden als competitieweekenden zijn aangemerkt, welke als inhaal- en welke als vrije…

Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar
Bestuurders Verenigingsservice
Vanaf nu mogelijk: invullen verenigingsmonitor 2020-2021