Skip to the main content

Derde online KNKV Magazine

Best practice Bestuurders Verenigingsservice

De derde editie van het online KNKV Magazine is verschenen. Met het magazine, dat ook al verscheen in februari en mei, informeert en inspireert het KNKV verenigingen, bestuurders, vrijwilligers, ouders en fans met mooie, relevante verhalen uit de praktijk. Deze verhalen kunnen ideeën en inspiratie geven voor nieuwe acties. Alle magazines vind je hier.

In deze derde editie lees je onder andere hoe DTS zes nieuwe leden heeft overgehouden aan de #korfbalzomer, hoe Tempo de koers wijzigde en de organisatiestructuur veranderde en hoe Oost-Arnhem door goede samenwerkingen kwam tot een mooie nieuwe accommodatie met een wijkfunctie. Ook vind je de resultaten van de verenigingsmonitor en lees je wat de Regionale Werkgroep Vereniging Centraal kan betekenen voor verenigingen.

Inhoud KNKV Magazine #3
 • Voorwoord Gert-Jan Kraaijeveld
 • Ledenwinst voor DTS na #korfbalzomer
 • Aftermovie #korfbalzomer
 • Vijf bestuursleden en elf managers
 • ‘Met RWVC al veel verenigingen bediend’
 • Samenwerken loont voor Oost-Arnhem
 • Resultaten verenigingsmonitor
 • Swift heeft primeur met workshop JBF
 • Het voorkomen van enkelblessures
 • In de spotlight: Jeroen Breeschoten
 • RCN Vakantieparken
KNKV Magazine direct in je mailbox 

Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd kun je je via de menuoptie ‘nieuwsbrieven’ (aan de linkerkant) inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

Voor een optimale leesbaarheid van dit responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen in enkele gevallen gewenst zijn. Lees je het magazine op je mobiel dan geeft het in horizontale stand de beste weergave.

Gerelateerde artikelen

(Nieuwe) Verenigingsadviseurs
KNKV Organisatie Verenigingsservice
(Nieuwe) Verenigingsadviseurs

Het KNKV wil alle korfbalverenigingen zo goed mogelijk service verlenen. Hiervoor is een goede relatie het uitgangspunt. Daarom heeft het KNKV vier extra verenigingsadviseurs aangesteld.

Lees meer
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar gesteld die sportverenigingen steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen deels op te vangen. Om te zien welke regelingen er zijn en snel te…

Lees meer
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?

Wil jij in het hart van de sportwereld meedenken over de korfbalsport, je kennis en ervaring inzetten voor de toekomst van korfbal, een groot netwerk in de sport opbouwen, jezelf persoonlijk ontwikkelen…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering