Skip to the main content

Definitief zaalprogramma gepubliceerd

Competitie

Het programma voor de zaalcompetitie is definitief en is zojuist vanuit Sportlink verstuurd naar alle verenigingen. Het altijd actuele programma is ook in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink Club. De komende dagen wordt het programma in de website geladen.

De actuele competitie-indelingen vind je hier. Alle korfbalspecifieke informatie over de toepassing van de huidige coronamaatregelen vind je op deze pagina. Deze pagina is bijgewerkt op basis van de meest recente informatie en wordt steeds geactualiseerd.

Vragen

Met vragen over competitie kun je terecht bij competitie@knkv.nl.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Indelingen veldcompetitie
Competitie
Indelingen veldcompetitie
Vandaag is de definitieve indeling van het top- en wedstrijdkorfbal voor de veldcompetitie verstuurd naar alle verenigingen. De competitie start in september.
Lees meer
Competitie: mutaties in diverse poules
Competitie
Competitie: mutaties in diverse poules
De laatste dagen zijn er in diverse poules de nodige mutaties geweest, omdat verenigingen nieuwe teams hebben aangemeld of helaas genoodzaakt waren om teams terug te trekken. Omdat het streven is om teams altijd minimaal vijf wedstrijden te laten spelen, vinden deze mutaties plaats. De actuele indelingen en het actuele programma vind je in de KNKV […]
Lees meer
Nieuw te vormen tussenklasse: Korfbal League 2.
Competitie
Nieuw te vormen tussenklasse: Korfbal League 2.
In de komende dagen vechten GG/IJskoud de Beste en HKC uit wie er volgend jaar actief is in de Korfbal League. De verliezer van deze play-downserie speelt volgend seizoen in de Korfbal League 2.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt