Skip to the main content

De Voltreffers kiest voor wind in de rug

Best practice Bestuurders

Anderhalf jaar geleden gooide De Voltreffers het roer om. Het bestuur en de leden stelden het manifest ‘De wind in de rug’ op, waarmee de vereniging toewerkt naar 2025. Dit manifest behelst onder andere het verbeteren van de interne organisatie, het verhogen van het sporttechnisch peil, het aanbieden van boeiende nevenactiviteiten en het verbinden naar de omgeving. Ondanks dat het nog geen 2025 is, zijn er nu al veel mooie dingen bereikt.

Zo is de accommodatie verduurzaamd en gemoderniseerd, is er een behoorlijke aanwas ontstaan bij de jongste jeugd en is er een lichte groei bij de senioren. Dit maakt dat De Voltreffers met zo’n twintig leden is gegroeid. “De gemoderniseerde accommodatie heeft een aantrekkingskracht op nieuwe leden en sponsoren. Verder schrijven we deze successen toe aan de aandacht voor de Kangoeroe Klup en het aanbieden van een nevenactiviteitenprogramma voor alle doelgroepen”, aldus voorzitter Leon Voogt. Meer hierover lees je in het KNKV Magazine.

Gerelateerde artikelen

Verenigingsmonitor: benchmarkdashboard gelanceerd
Bestuurders
Verenigingsmonitor: benchmarkdashboard gelanceerd

Voor de zomervakantie hebben 174 verenigingen de verenigingsmonitor ingevuld. Vanaf vandaag kunnen de bestuurders van deze verenigingen inloggen in hun persoonlijke benchmarkdashboard.

Lees meer
Succesvolle start OldStars walking korfball met goed opgeleide trainers
Best practice Korfbalaanbod Trainers
Succesvolle start OldStars walking korfball met goed opgeleide trainers

Ruim een jaar geleden ontstond bij DKB het idee om OldStars walking korfball op te starten. De vereniging ging voor advies en ondersteuning in gesprek met het KNKV en het Nationaal Oudenfonds …

Lees meer
Jeugdleden op training laten fluiten gouden greep bij KV CSL
Arbitrage Best practice
Jeugdleden op training laten fluiten gouden greep bij KV CSL

Enkele jaren geleden had arbitrage bij KV CSL geen positief imago en was er weinig animo om te fluiten. Een werkgroep ging aan de slag met een nieuwe arbitrage-aanpak en koos er …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Voortgang zaalcompetitie 2021/2022
Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport
Bestuurders Vrijwilligers
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs